Ulice 15.2.2017 - 3188. díl - Lumír žárlí na Světlanu

Vendula Maříková, nemanželská dcera Lumíra Nykla, se nechtěně postará svému tátovi i jeho ženě Světlana o tichou domácnost. Oba dva jsou na některé věci hodně citlivý, což Vendula hned neodhadne. Zatímco Světlana si vezme její dobře míněnou radu týkající se syna Lexíka až příliš osobně, Lumírovi zase neudělá radost Vendulina poznámka, jaký fešák to je se Světlanou na fotkách z radničního plesu. Tím fešákem totiž není on, ale mladý sympaťák, se kterým se Světlana evidentně dobře bavila... Má Lumír důvod k žárlivosti?

Mára a Monika jako za starých časů

Tonymu to nedá a hned ráno se Máry zeptá na shledání s Monikou. Mára to s ním příliš neřeší. Jen mu dá za pravdu, že to Monice včera slušelo a že byla v pohodě. Pak ji oba pustí z hlavy, protože mají spoustu jiných starostí…

Tonyho čeká další šichta v Coolně, Máru zase rito, jež mu slíbila jiná dispečerka. Než odjede, ještě se za ním zastaví máma s velkou novinkou, která ho docela překvapí. Ještě víc ho ale překvapí návštěva, která se u něj objeví večer – Monika… Jak si Mára a Monika nyní rozumí? Je pravda, že stará láska nerezaví? A jaké dobré zprávy má Věrka?

Dusno kvůli plesu

Světlana dorazí z plesu pozdě v noci, zato ve výborné náladě. Doprovodí ji opět Robert, jenž se Lumírovi postará o nepříjemné probuzení. Světlanu přejde smích ve chvíli, kdy jí Lumír vylíčí, co se dělo doma, zatímco ona si plnila povinnosti starostky na radničním plese. Dusno bude u Nyklových také ráno. Nechtěně se na tom podepíše bohužel i Vendula, která včas neodhadne situaci… Proč se Světlana naštve? Co jí bude vadit? A jaká bude atmosféra na radnici?

Bedřich se překonává

Jindra je už z nemocnice doma. Dokonce se vypraví o berlích i do dílny, aby vrátila půjčený přímotop. Přestože si myslela, že cestu městskou dopravou v pohodě zvládne, přeci jen jí dá vzhledem k jejím zraněním dost zabrat. Neodmítne proto Bedřichův návrh, o němž by za jiných okolností vůbec nediskutovala… Jak to nyní Bedřich a Jindra spolu mají? A čím Bedřich hodně překvapí Anču? Co by do něj vůbec neřekla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz