Ulice 16.2.2017 - 3189. díl - Praskne Jindřino těhotenství?

Bedřich si od začátku roku připadá jak ve zlém snu. Stačil jeden koncert na Moravě, aby se mu život obrátil vzhůru nohama. Teď se škvaří ve vlastní šťávě a pořádně se v tom plácá. Anče nechce lhát, jenže právě to dělá. Navíc mu začne hrozit, že se jeho tajemství provalí nejen v dílně. Kvůli Jindře se totiž ocitne v nemocnici, kde se nečekaně setká s Martinem... Proč ta nemocnice? A co začíná Bedřichovi přerůstat přes hlavu?

Mára a Monika po sexu

Monika a Mára podlehli vzájemné přitažlivosti a skončili spolu v posteli. Pro oba je to hodně zvláštní pocit, ale příliš času na rozebírání toho, co se mezi nimi stalo, nemají. Monika se totiž chystá ještě v noci odjet domů...

V tom, jak to bude mezi Monikou a Márou dál, sehraje roli i Tony. Ráno Mára zaspí nejen sraz s tátou, ale málem i vyzvednutí pasažéra, kterého veze do Vídně. Navíc je v takovém stavu, že mu hrozí, že by mohl přijít o licenci i o řidičák, což zaregistruje nejen Tony, ale také jeho táta. A podle toho začne i jednat… Co Luboš udělá? Proč bude Márovi hodně mizerně? A jak to spolu mají Monika a Mára?

Bedřichova muka

Bedřich se snaží upravit harmonogram práce v dílně tak, aby dodržel své slovo a Jindru odvezl do nemocnice. Jardovi přizná, že má nějaké soukromé vyřizování, ovšem pravdu mu neřekne. V nemocnici se to ale nečekaně protáhne a navíc tam Bedřich zažije dost velká muka… Co všechno se stane v nemocnici? Jak na tom Jindra je? A jaké další problémy se na Jindru navalí?

Kolik za salon?

Simona začíná být pořádně nervózní, protože se blíží termín odevzdání nabídky, za kolik by kopila od městské části prostory kadeřnictví. Simona však stále netuší, kolik radnici nabídnout, aby přeplatila Květu a zároveň se nemusela příliš zadlužit. Nabídku začíná řešit také Květa… Jaké špatné zprávy má pro Květu Mastný? A k jaké sumě za salon nakonec Simona dospěje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz