Ulice 21.2.2017 - 3192. díl - Nepříjemná pravda pro Josefa

Martin a Veronika Maléřovi nepochybují o tom, že Radka Kolářová, druhá manželka Veroničina táty Josefa, je kleptomanka. Josefovi ani jeden z nich zatím nic neřekl, jenže události v nemocnici, kde Radka i Martin pracují, naberou takový spád, že jim nezbude nic jiného. Jedině on může Radku přesvědčit, aby vrátila, co ukradla, dřív, než to začne vyšetřovat policie… Co to udělá se vztahy v rodině? Kde je pravda?

Mezi Radkou a Martinem se to nečekaně vyostří. Jedna z pacientek si totiž postěžuje Martinovi, že se jí ztratila brož, kterou si položila na noční stolek chvíli před tím, než do pokoje vešla vrchní sestra. Martin začne Radku okamžitě podezřívat, že brož vzala. A hned se jí na to i otevřeně zeptá…

Podle Martina došlo včera přesně k takové stresové situaci, kdy Radka ztrácí kontrolu nad svým jednáním. Šokovaná Radka však s Martinem vyrazí dveře. Ten to tentokrát nemíní nechat jen tak, protože pacientka hrozí, že krádež nahlásí na policii. A pokud by se jeho podezření potvrdilo, Radka by měla velké problémy nejen v práci… Co Martin udělá? Jak na dění v nemocnici zareaguje Josef? Čím Radku poníží? A co to udělá se vzájemnými vztahy?

Konec přátelství Terezy a Davida?

Mezi Terezou a Davidem je po včerejšku citelné napětí, jež neunikne Matějovi. Jakmile se brácha Terezy zeptá, co se děje, Tereza mu v rozčílení prozradí víc, než by chtěla. Dokonce i ji samotnou překvapí, co Matějovi přizná. David tuší, že za Tereziným divným chováním vězí něco víc než jen jeho poohlížení se po jiných profesních možnostech. A protože nestojí o žádné dusno, začne to s ní řešit… Čeho bude Tereza hodně litovat? Proč se s Davidem drsně pohádají? A jak toho využije Alena?

Jirkovy plány

Věrka by ráda trávila více času s Páťou a Julčou, a tak se s Digi domluví, že holky i Šímu hned pozítří pohlídá, byť si Digi není moc jistá, jestli tuhle divokou trojici Věrka zvládne. Ta ji však ujistí, že bez problémů. S holkami má kupodivu své plány i Jirka Herman, jenž by rád udělal další krok při vzájemném sbližování… Co Jirka naplánuje? Proč si z něj utahuje Karla? A s čím se mu na oplátku svěří?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz