Ulice 22.2.2017 - 3193. díl - Filip má soka v lásce

Patnáctiletý Filip Maléř je až po uši zamilovaný do spolužačky Martin Cenkové. Pár měsíců spolu již chodí, Martina se stává pomalu součásti rodiny Maléřových, Filip zase Cenkových. Zdá se, že je vše zalité sluncem, ovšem Filipa čeká pořádná rána. Zjistí, že má soka, deváťáka Bena, který mu začne dávat všemožně najevo svou převahu. Co na to Martina? A jak se k souboji o holku postaví samotný Filip?

Nebezpečná hra Páťi a Julči

Páťa s Julií by byly mnohem raději, kdyby k nim chodil místo Jirky Tony, se kterým se vždy vyřádí při nějaké hře. Tentokrát si navíc holky budou muset vystačit úplně samy, protože Jirka odpoledne usne jako špalek…

Kapitán od policie inspiruje Páťu a Julii k nové hře, i když to sám vůbec neměl v úmyslu. Holky se promění v detektivy, aby přišly na kloub velké záhadě. Co všechno nosí Jirka ve své tašce? Pro zvědavé holky to je napínavé dobrodružství, jenže během něj vyvedou něco, co by se Jirkovi ani jejich mámě určitě nelíbilo… Co holky provedou? A co pořádně namíchne Tonyho?

Překvapivé zvraty

Martin i Veronika si dělají starosti kvůli Radce, která podle nich nehodlá se svou kleptomanií nic dělat. V práci však Martin zjistí, že všechno je možná ještě trochu jinak, než jak si myslel. Pacientka, které se ztratila brož, mu šťastně oznámí, že svůj šperk našla v kapse županu. Už to je pro Martina pořádně studená sprcha. Když se mu navíc pacientka svým klenotem pochlubí, Martin jen nasucho polkne. Uvědomí si totiž, co všechno a proč způsobil… Jak se k tomu Martin postaví? A jak Radka s Josefem? Co to udělá se vzájemnými vztahy v rodině? Co nepříjemně zaskočí Filipa? A s jakými zprávami se přihlásí Rozina?

Bedřichovy lži

Bedřich začíná žít proti své vůli dvojí život. Kvůli pomoci Jindře lže Anče i ostatním, což ho ani trochu netěší. Jindře zase dává neustále najevo, že jí pomáhá jen z kamarádství a kvůli dítěti. Přesto jeho angažovanost vyvolává spoustu pro něj hodně nepříjemných otázek nejen ze strany Anči, ale také ostatních… Co všechno dnes Bedřich prozradí Anče? Proč mu záhy pořádně zatrne? A co bude podezřelé Ondrovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz