Ulice 28.2.2017 - 3197. díl - Rande pro Vendulu

To by v tom byl čert, aby Vilma Nyklová nesehnala žádného nápadníka pro svou skvělou vnučku Vendulu. Stačí se jen pořádně zamyslet, a princ na bílém koni je na světě. Podle starostlivé babičky Vilmy naprosto ideální - sympatický, slušně vychovaný, s perspektivním povoláním. Co víc si přát? A tak okamžitě zorganizuje "náhodné" seznámení. Padnou si Vendula a Pavel Pelc do oka?

Jakmile si Vilma Nyklová vezme něco do hlavy, nic ji nezastaví. Dokonce ani synův svátek pro ni není tak důležitý jako vnuččino blaho. Jen co Nyklovou napadne, že by se k Vendule hodil Pavlík Pelc, okamžitě ty dva začne dávat dohromady…

Vilma Nyklová si všechno naplánuje do nejmenších detailů. Jakoby náhodou se dohodne s Pavlovou babičkou, aby jí po vnukovi poslala vlnu, kterou opravdu nutně potřebuje. Samozřejmě to načasuje na dobu, kdy v pekařství bude Vendula. A aby ti dva měli přímo ideální podmínky k seznámení, šikovně vyklidí prostor. Teď už by v tom byl čert, aby to neklaplo… Jak si Vendula a Pavel padnou do oka? A jak Lumír oslaví svůj svátek?

Špatné zprávy pro Maléřovy

Filip má od rána po náladě kvůli Martině. Mrzí ho, že mu dala košem. Místo aby šla s ním na koncert, raději půjde na bowling s Benem. A nejen to. Aby toho nebylo málo, dokonce ty dva spolu nachytá. Filip však není jediný, koho čeká náročný den. Martina v práci zase seřve Radka, Maléřovi se navíc dozví i docela špatné zprávy ohledně nájemníků v Loučce… Jak Martin vyřeší dusno v práci? Co doporučí Filipovi? A co Veronika navrhne tátovi?

Překvapení pro holky

Tony je rád, že se po čase opět vidí s Páťou a Julčou. Holky ho ale tentokrát moc nepotěší. Kapitána už berou do rodiny, dokonce na něj ani nenadávají. Pro Tonyho to znamená konec nadějím, že by Digi s Hermanem skončila kvůli holkám. Zatímco Herman u Digi i holek zjevně boduje, Tony se cítí čím dál víc na vedlejší koleji… Co Tonymu doporučí Mára? Co chystají Digi s Jirkou Hermanem pro holky? A s čím Jirka trochu přestřelí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz