Ulice 7.3.2017 - 3202. díl - Tony v problémech

Mezi dlouholetými parťáky Tonym Bendou a Márou to začíná pořádně skřípat. Tony najednou obrátil o sto osmdesát stupňů, jako by ho opět ovládlo jeho temnější já. A podle toho se i chová. Riskuje při pokeru tak, že ohrožuje nejen sebe, ale i ostatní. A to se samozřejmě neobejde bez následků. Kdo to nehezky odskáče? Co bude pro Máru poslední kapkou?

Slavnostní otevření salónu

Simonu dnes čeká velká událost – slavnostně otevírá svůj nový salon. Dá si opravdu záležet, aby všechno bylo perfektní, jak nablýskaný a vyzdobený interiér kadeřnictví, tak i pohoštění či její vlastní vizáž…

Simona a spolu s ní i její blízcí věří, že se konečně vše obrátilo k lepšímu. Jenže Simoně hned ráno trochu zkalí radost první podnikatelské starosti. Ke všemu se musí naučit být i dobrou šéfkou, což není tak jednoduché, jak si myslela. A aby toho nebylo málo, Tonda vyrukuje s hodně překvapivým návrhem… Jak slavnostní otevření salonu dopadne? S čím Tonda přijde? Čím moc nepotěší Rudolfa? A jaké starosti se na novopečenou podnikatelku Simonu navalí?

Tonyho a Lubošovy průšvihy

Mára Tonyho v posledních dnech nepoznává. Jako by mu najednou přestalo na všem záležet. Nebezpečně riskuje při pokeru, opět si zahrává se zákonem, navíc hrozí, že se kvůli němu ocitnou v dost velkém průšvihu i další lidi. Třeba Márův si otec si zavařil tak, že teď neví, jak z toho ven… Pomůže Lubošovi právě Tony? Co se to s Tonym děje? A čím Věrka překvapí svého muže?

Miloš větří příležitost

Jindra už sice není manažerkou Starýho vercajku, ale Ondra ji ze svého života vyškrtnout nehodlá. Právě naopak. Domluví s ní kolaudaci jejího nového bytu, do kterého se před pár dny přestěhovala. Bedřich by se dalšímu setkání s Jindrou ve společnosti ostatních rád vyhnul, ale Ondra mu nedá šanci. Chce, aby u Jindry byli opět komplet… Na co se Bedřich vymluví? Čeho se obává Anča? A proč se Bedřich opět začne dusit ve vlastní šťávě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz