Ulice 10.3.2017 - 3205. díl - Bratr Karly Bruno

Karla Taubrová, parťačka kapitána Jiřího Hermana, dokáže být hodně ostrou kriminalistkou. Bez mrknutí oka srovná do latě i ty největší grázly, ale s jedním člověkem si poradit nedokáže - s mladším bratrem Brunem. Rodiče jim pár lety tragicky zemřeli, Karla je za Bruna zatím zodpovědná. Jenže ten má vlastní hlavu a umí být stejně drsný jako Karla. Kam až může zajít jejich sourozenecká hádka?

Josef zuří

Veronika si dělá velké starosti o tátu, jenž o sobě nedává nikomu vědět. Když Josef v noci dorazí k Maléřovým, Veronika na něm hned pozná, že se stalo něco vážného. Jenže Josef nemá sílu s ní cokoliv probírat…

Až ráno se Josef svěří Maléřovým, čeho byl včera svědkem a jak se při tom cítil. Něco takového od své ženy vážně nečekal. Mizerně je na tom ale i samotná Radka, která se hodně stydí. Navíc má strach o Josefa, jenž s ní odmítá komunikovat… Jak chce Josef nepříjemnou situaci řešit? Co je pro něj nejtěžší? A co pro Radku?

Bedřich na rožni

TOndra má plnou hlavu Jindřina těhotenství. Čekal by kdeco, ale tohle je i na něj silná káva. Moc by ho zajímalo, jak to má Jindra s otcem dítěte. Tuší, že tu něco nehraje, jinak by jim určitě řekla víc. Bedřicha svými řečmi nechtěně pořádně griluje. Jenže tím to zdaleka nekončí. Ondra si Jindřinu novinku samozřejmě nenechá pro sebe… Jak a co všechno se dozví Anča? A co jí k tomu řekne samotný Bedřich?

Dusno v Coolně

Mára má o čem přemýšlet. Od klienta dostal skvělou pracovní nabídku, jež má ale i své zápory. Na nic jiného by už neměl čas. Teď má dva hlavní zdroje příjmu, ovšem ve chvíli, kdy by na nabídku kývnul, by musel vše ostatní pustit. A do toho se mu moc nechce. Potřebuje vše pořádně zvážit, jenže jeho táta mu nečekaně zavaří… Co Luboš udělá? Jak se to podepíše na Márově budoucnosti? A k jakým incidentům dojde v Coolně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz