Ulice 16.3.2017 - 3209. díl - Nyklová dohazovačka

Vilma Nyklová má vyhlédnutého ideálního nápadníka pro vnučku Vendulu. Pavel Pelc podle ní splňuje všechny předpokldy k tomu být dobrým partnerem - sympatický, slušný, navíc řezník, co víc si přát? Má to ale jeden malý háček. Je až moc nesmělý. A tak Vilma Nyklová opět začne kout pikle, aby ty dva dala dohromady. Povede se? A z čeho bude v šoku její syn Lumír?

Zoufalá Anča

Vztah Bedřicha a Anči se otřásá v základech od chvíle, kdy se Bedřich přiznal, že Jindra je těhotná s ním. Liškovi si procházejí doma peklem, jenže Bedřich si příliš klidu neužije ani v práci. Tam to pro změnu schytává od naštvaného Ondry…

Ondra si od Bedřicha nechce nechat nic vysvětlit. Má ho za podrazáka, který všem jen neustále lže. Novinku, že Jindra čeká dítě právě s Bedřichem, prostě nedokáže skousnout. A podle toho se k Bedřichovi i chová… Kdo se Bedřicha překvapivě zastane? A co Bedřichovi navrhne zoufalá Anča?

Pletichy Nyklové

Nyklová si vzala do hlavy, že dá Vendulu dohromady s Pavlem Pelcem. Je si jistá, že když ty dva nenápadně popostrčí, ruka bude v rukávu. Pavla proto požádá, aby jí přivezl do pekařství maso. Domluví se s ním samozřejmě na termínu, kdy by tam měla být i Vendula. A nejen to. Nyklová tentokrát zajde mnohem dál… Co Nyklová udělá za Vendulinými zády? Má Pavel u Venduly šanci? A co hodně překvapí Lumíra?

Strach o Adrianu

Miki má hned po ránu hodně špatné zprávy z Thajska. Vlastimila Peška, Amálii i Evžena jimi docela vyděsí. Evžen už nechce dál čekat a nervovat se. Vypadá to, že Adriana je v pořádném maléru, a tak se Evžen rozhodne, že co nejdříve odletí do Thajska. Vzápětí se ale dozví něco, co nejen jeho pořádně namíchne… Co Peškovi zjistí? Co se stalo Adrianě? A čím všechny překvapí Amálie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz