Ulice 20.3.2017 - 3211. díl - Bitka Tonyho s Hermanem

Co může být pro muže horšího než se bezmocně dívat, jak jeho sok opanovává území, po kterém on sám touží? Tony se stále nedokáže smířit s tím, že si jeho exmanželka, kterou pořád miluje, vybrala za nového partnera kriminalistu Hermana. Tony už kvůli tomu pár hloupostí udělal, ovšem to, co se stane již za pár dní, předčí vše ostatní. Tony totiž opět neudrží své nervy na uzdě. Tentokrát to zajde tak daleko, že se na Hermana zuřivě vrhne… Co všechno tím rozpoutá? A jaké bude mít tento konflikt následky?

Světlanin svátek

Vilmu Nyklovou by moc zajímalo, jak Vendule dopadlo páteční rande s Pavlem. Jenže Vendula s ní právě tohle téma rozebírat nehodlá. Navíc se zdá, že ani není ve své kůži, což hned vzbudí zvědavost u Nyklové. Ráda by věděla, co se děje, ovšem z Venduly to nevypáčí…

Vendulina špatná nálada neunikne ani Lumírovi, jenž nemá nejmenší zdání, co se s ní děje. Když však prozradí matce, že Vendulu nachytal v pátek v hospodě s Robertem, Nyklová začne tušit, že se přihodilo něco, co jí určitě moc velkou radost neudělá… Co naopak nakonec potěší Vendulu? Usmíří se s Lumírem? A jak Světlana oslaví svůj svátek?

Rvačka Tonyho a Jirky

Jirka Herman se doma u Digi už příšerně nudí. Pohmožděné koleno ho bolí mnohem míň, takže se nabídne Digi, že jí vyzvedne holky ze školy, aby se ona mohla soustředit na svou práci. Páťa a Julča Jirku odpoledne přemluví, aby zašli ještě na chvíli na hřiště. Tam ale narazí na Tonyho, jenž stále nedokáže skousnout, že Digi si za partnera vybrala právě Jirku… Proč se Jirka a Tony porvou? A jaké to bude mít následky?

Otovo pátrání

Boženka Puklická začíná tušit, že se mezi Hedvikou a Otou zase něco děje. Přestože se Hedvika na svatbu tolik těšila, najednou o ní přestala mluvit, což je pro Puklickou dostatečně velkým varovným signálem. A protože jí Hedvika ani Ota nic neřeknou, Puklická podrobí výslechu Terezu… Co se Boženka Puklická dozví od Terezy? Jak Ota pokročil v hledání své ženy? A čím Tereza překvapí Gábinu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz