Ulice 21.3.2017 - 3212. díl - Terezina nová láska

První jarní den si přímo koleduje o něco výjimečného, o něco, na co člověk hned tak nezapomene. Přesně takový den čeká i Terezu Jordánovou, která je najednou jako vyměněná. Září tak, že by jí stowattová žárovka mohla závidět, dělá věci, jež by ještě před pár týdny určitě neudělala, chová se tak, že ostatní jen zírají. Co je toho příčinou? Tereza je znovu zaláskovaná a neskutečně si to užívá… Čím Tereza překvapí i samu sebe? A kdo je ten sympaťák, který na ní může oči nechat?

Tereza potěší Matěje hned po ránu palačinkami ke snídani. Důvod je prostý. Tereziny finance dostaly v Barceloně zabrat, takže se snaží šetřit, kde se dá. Matěj by s ní rád vyrazil do Coolny, dokonce ji i pozve, jenže Tereza tentokrát odmítne s tím, že něco má. Víc to s bráchou nerozebírá. Matěj se po jejím programu ani nepídí…

Ve škole Terezu nepříjemně zaskočí Tobiáš, kterého najde samotného v kabinetě. Okamžitě na něj nastoupí, ovšem Tobiáš k tomu má důvod. Kalina si ho pozval na kobereček. Obávaný profesor dá vzápětí Tobiášovi slušné kapky. A nejen jemu… Co se děje s Tobiášem? Proč se Kalina pustí i do Terezy? A jak dopadne Terezina schůzka s Lorenzem?

Bolestivé následky bitky

Jirka Herman bolestivě odskákal rvačku s Tonym. Zraněné koleno o sobě dává pořádně vědět i ráno, takže Digi už na nic nečeká. Odveze Jirku znovu do nemocnice, aby se mu na to lékař pro jistotu podíval. Jirka jí ani teď nepřizná, co náhlé zhoršení způsobilo. Jenže Digi se to stejně dozví. A rozhodně to nenechá jen tak… Znamená to konec mezi Digi a Tonym? Jak na tom Tony je? A proč bude dusno mezi Digi a Jirkou?

Nečekané potíže

Simona začíná mít velké starosti kvůli svému podnikání. Najednou se jí odhlašují zákaznice pomalu jedna za druhou, což nevěstí nic dobrého. Simonu navíc čeká první splátka Nyklové, na kterou ale teď nemá. S tím by jí ale kupodivu mohl pomoci Tonda… Co Tonda navrhne Simoně? Jaká bude její reakce? A s čím se Simoně svěří Mirka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz