Ulice 22.3.2017 - 3213. díl - Simonina nepovedená oslava narozenin

Kdy jindy by se měla sejít celá rodina, když ne na oslavu narozenin jednoho z jejích členů? Také Hložánkovi se chystají pořádně oslavit Simoniny narozeniny. Jenže samotná oslavenkyně na to nemá ani pomyšlení. Aby taky jo, když zjistí, že její salon má nečekanou konkurenci, kvůli které přichází o své dlouholeté zákaznice… Co bude pro Simonu poslední kapkou? A jak dopadne její narozeninová oslava?

Simoně dělá starosti nebývalý úbytek zákaznic, kvůli kterému zatím nemá ani na splátku dluhu Nyklové. Už brzy se i dozví, co za tím vězí. Bude to pro ni taková rána, že si o ni Nyklová dokonce začne dělat starosti…

Simona ze samého šoku zapomene na slavnostní snídani s Rudolfem a hned zamíří do salonu, aby začerstva informovala Jitku, co zjistila. Takovou ťafku od stálé zákaznice přeci jen nečekala. Okamžitě to začne řešit, ovšem to, co se dozví, jí na náladě moc nepřidá… Co všechno Simona zjistí? A jak dopadne její narozeninová oslava?

Tonyho přiznání

Tony už samou bolestí nemůže ani spát. Márovi je při pohledu na jeho zraněné rameno jasné, že tohle se bez lékaře neobejde, přestože Tony se ještě pokusí protestovat. Má ale smůlu. Mára s ním nediskutuje a okamžitě ho odveze na vyšetření. Později se ukáže, že udělal jen dobře. Tony ale bude muset konečně kápnout božskou… S čím se Tony svěří Márovi? A čím Tonyho překvapí Věrka? Co by do ní nikdy neřekl?

Lorenzo boduje

Matěj jen žasne, jaké změny se dějí s jeho sestrou. Nejen že stráví noc s klukem hned po prvním rande. Navíc se ukáže, že o Lorenzovi vlastně ani nic moc neví. Přesto je v nebývalé pohodě a nic neřeší, což je právě u Terezy velká novinka. Zato Hedvika řeší až příliš Otův rozvod, který se zdá být zatím v nedohlednu… Čím Ota překvapí Hedviku? Čím dnes zaboduje Lorenzo? A co Tereze oznámí Tobiáš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz