Ulice 27.3.2017 - 3216. díl - Franta s Emou se dovídají o Jindře

Bedřich Liška a jeho žena Anna si procházejí už pár dní manželským peklem. Od chvíle, kdy se Anča dozvěděla, že Bedřich čeká dítě s jinou, se jejich vztah otřásá v základech. Teď se navíc o všem dozví i Franta s Emou, děti, které Liškovi vychovali a které berou jako vlastní. Jenže Bedřich neřeší jen svou rodinu. Nedokáže se vykašlat ani na těhotnou Jindru, jež mu v nemocnici poprvé přizná, že má strach... Co je s Jindrou? A jak Bedřichovu novinku vezmou Franta s Emou?

Matějovy problémy s Mikym

Matějovi a Mikimu se nečekaně rychle rozjíždí jejich byznys. Matěj sehnal díky kontaktům z minulé práce spoustu zboží pro e-shop, jež je třeba urychleně roztřídit, zabalit a poslat dál zákazníkům. Automaticky počítá s Mikiho pomocí, jenže ten ho tentokrát docela vypeče…

Miki se s Matějem dost chytne kvůli rozdílným představám o jejich společném fungování. To se neobejde bez následků, které budou zejména pro Matěje hodně nepříjemné. Na poslední chvíli ho naštěstí zachrání někdo, do koho by to vůbec neřekl… Kdo Matějovi pomůže v nouzi nejvyšší? Čím Ota namíchne Terezu? Co na něj praskne? A jak to bude dál s Davidovým působením ve škole?

Pravda pro Frantu

Frantovi naplno dojde, že se u nich doma něco děje. V noci zakopne o Bedřicha, jenž spí na karimatce, ráno by se při snídani dala atmosféra u stolu krájet, i když se Anča i Bedřich snaží nedávat na sobě nic znát. Frantovi to nedá a ve škole se zeptá Emy, jestli neví, oč jde. Bedřichovi je po nepovedeném ránu jasné, že vysvětlení se už nevyhne… Co všechno Bedřich Frantovi prozradí? Jaká bude jeho reakce? A co na to Anča?

Martinovo přiznání

Veroniku mrzí, že nemohla kvůli zakázkám do Loučky. Hned se zajímá, jak to tam vypadá, ale Martin jí při první příležitosti její šití vyčte. Stále to nedokáže skousnout, i když se Veronika snaží o usmíření. Podle Radky pramení Martinovo rozpoložení z jeho přetažení, jenže samotný Martin přizná něco jiného… Co se děje mezi Martinem a Veronikou? S čím se svěří Martin? A co nejvíc trápí Veroniku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz