Ulice 28.3.2017 - 3217. díl - Zamilovaná Tereza

Tereza Jordánová je už pár dní jako vyměněná. Může za to její nová láska, kterou si naplno užívá. Má to ale jeden malý háček. Bohužel musí být každé ráno včas ve škole, kde na ni čekají její studenti. A právě dnes se chybička vloudí. Studenti budou jako obvykle na svých místech, jen za katedrou bude prázdno. A aby toho nebylo málo, ředitelka školy si to jak na potvoru zamíří do této třídy s důležitou informací pro studenty... Kdo Terezu zachrání? A co bude studentům podezřelé?

Anča se hroutí

Anča už nemůže dál. Doma by se dalo dusno krájet, manžel jí ubližuje čím dál víc, aniž by si to uvědomoval. Bedřich již nechce nikomu lhát, ale pravda je pro Anču hodně bolestivá. Když se náhodou dozví, na jaké vyšetření se Bedřich chystá, už toho na ni bude přeci jen moc…

Franta si dělá o Anču docela velké starosti, protože takhle zničenou ji už dlouho nezažil. Ema zatím nemá nejmenší tušení, jaké drama se u Liškových právě teď odehrává. Řeší blížící se Ančiny narozeniny, přemýšlí, jaký dárek by ji potěšil. Tentokrát ale šlápne vedle… Jak se o Bedřichovi a Jindře dozví Ema? Jaká bude její reakce? Jak dopadne Jindře genetické vyšetření?

Jirkova bojovka

Páťa s Julčou zkoušejí, kam až můžou u Jirky zajít. Ráno si postaví hlavu, že chtějí ke snídani koláče, jinak budou hlady. Jirka není nejlepší chůvička, nakonec kapituluje a vyšle je do pekařství. Zároveň z toho udělá menší bojovku, aby o nich měl neustále přehled. Vyzbrojí je vysílačkou, zaujme stanoviště u okna a vyšle holky do terénu… Jak tahle bojovka dopadne? Proč se Jirkovi vymkne z rukou? Co holky vyvedou? A jak to vezme Digi?

Tobiáš zachraňuje Terezu

Tereza je od seznámení s Lorenzem jako vyměněná. Užívá si společné večery s novou láskou, jenže to má i své stinné stránky. Včera Tereza stíhala vyučování jen taktak, dnes nedorazí do třídy ani dost dlouho po zvonění. A tak studenti začnou řešit, co s tím. Nakonec vyšlou Tobiáše, aby pro Terezu zašel do kabinetu… Jaký trapas se Tereze stane? Jak ji Tobiáš nakonec zachrání? A do čeho Alena vmanipuluje Davida tentokrát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz