Ulice 29.3.2017 - 3218. díl - Hermanovo tajemství

Digi Stránskou, partnerku kapitána Jiřího Hermana, čeká pořádné překvapení, jen co vejde do Jirkova bytu. Narazí tam totiž na sexy dámské spodní prádlo, které zcela jistě není její. Navíc to vypadá, že dotyčná není v Jirkově bytě jen na krátké návštěvě, ale že tam bydlí. To, co Digi uvidí, pro ni bude dostatečným impulsem k tomu, aby to s Jirkou začala okamžitě řešit. Díky tomu vyplují na povrch tajemství, o kterých Digi neměla tušení... Co se Digi dozví? A co to udělá s jejím vztahem s Jirkou?

Digi se nabídne, že Jirkovi vyzvedne u něj doma externí disk, na kterém má důležité pracovní věci. Jakmile ale vejde do bytu, zarazí se. Rozhodně to tam nevypadá jako opuštěná domácnost, spíš naopak. Navíc podle spodního prádla zjistí, že u Jirky žije nějaká žena…

Digi to nedá a hned při první příležitosti se na to Jirky zeptá. Toho to docela rozhodí, protože něco takového vážně nečeká. Okamžitě to začne řešit bez ohledu na program, který s Digi měli. Ale i ona by ráda věděla, jak se věci mají… Co Digi netuší? Co nyní řeší Karla? Proč se málem sesype?

Překvapení pro Davida

Jakmile Tereza dorazí do školy, David se jí zeptá, kde byla. Překvapilo ho, že ji večer ani ráno doma nezastihl. Tereza mu konečně prozradí, že někoho má. Pro Davida to je docela šok, ale snaží se nedat své překvapení moc najevo. Zatímco Tereza si užívá novou lásku, Ota se dusí ve vlastní šťávě kvůli Hedvice a svým lžím… S čím Ota vyrukuje tentokrát? Čím namíchne Terezu? A jaké překvapení má pro Davida Alena?

Adriana v dalším maléru

Adriana se konečně vrátí ze své dovolené v Thajsku. Okamžitě ji zařadí do kategorie za trest. Co se mohlo podělat, to se podělalo, takže je ráda, že je opět doma. Miki ji hned požádá o vrácení peněz, jež jí tam poslal a jež dluží Matějovi. Adriana mu slíbí, že je obratem pošle na jeho účet, jenže k tomu hned tak nedojde… V jakém dalším průšvihu Adriana lítá? A čím docela raní své blízké?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz