Ulice 30.3.2017 - 3219. díl - Rudolfova výprava

Kdy je ten správný čas, aby si člověk začal plnit své sny? Kdy by měl myslet na sebe a nepromarnit příležitot, která se naskytne třeba jen jednou za život? Rudolf Hložánek je nyní velkou oporou své ženě Simoně, jež se vrhla po hlavě do podnikání a vedení salonu. Sama Simona říká, že bez něj by to nezvládla. O to těžší rozhodnutí tak Rudolfa čeká. Má tu nechat Simonu na dva měsíce samotnou a zúčastnit se výpravy, o níž se mu zdá od chvíle, kdy se o ní dozvěděl? Anebo by se měl svého snu vzdát a dohlížet na Simonu, jejíž nasazení je od chvíle, kdy se ujala salonu, přímo vražedné?

Jirkovo prozrazené tajemství

Jirka má co vysvětlovat. Nejen že se na noc nevrátil k Digi, protože zůstal s Karlou. Dnes kvůli své parťačce navíc začne porušovat i zásady, které má. Digi to je docela podezřelé, protože takového ho ještě nezná. Přestože jí Jirka vylíčí, čím si Karla nyní prochází, není to podle Digi důvod, aby s ní byl i v noci…

Pochybnosti Digi, že mezi Karlou a Jirkou je něco víc, než jí Jirka přiznal, rostou každou hodinou. Digi se snaží nežárlit, jenže to se dá dost těžko, když se vzápětí dozví od Nyklové, že se ten její kapitán měl až příliš k jedné slečně… Jaké zprávy dnes Karlu znovu rozhodí? Co nakonec Jirka prozradí Digi? Čím jí vyrazí dech?

Studená sprcha pro Evžena

Adriana je na dědu i Evžena pořád naštvaná, protože jí nepomohli, když se v Thajsku ocitla v úzkých. Navíc má nyní svých starostí dost, takže se setkání s nimi spíš vyhýbá. Dědu i Evžena to mrzí, ale za Adrianou sami nejdou. Vlastimila Peška potěší, když vnučku náhodou potká u schránek. Okamžitě toho využije, aby ji trochu vyzpovídal… Co Adrianu hodně rozhodí? Proč se pustí drsně do Evžena? A jaké to bude mít následky?

Návrh pro Rudolfa

Simona si plní svůj sen vlastním salonem, ve kterém se díky Mirce nezastaví. Zákaznice se jen hrnou, takže Simona má co dělat, aby všem vyhověla. Je moc ráda za oporu, kterou v Rudolfovi má. Ovšem tomu se nyní naskytne příležitost splnit si vlastní sen… Co je pro Rudolfa nyní největší překážkou? S čím se mu pochlubí Tonda? A před čím bude Simonu varovat Jitka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz