Ulice 31.3.2017 - 3220. díl - Adriana si koleduje

Co zpráva, to nějaká pohroma. Psychika blízkých Adriany Peškové dostává v poslední době docela zabrat. A bude ještě hůř, což se samozřejmě neobejde bez následků. Adriana jde z průšvihu do průšvihu, na nikoho nebere ohledy, chová se tak, že si koleduje o pořádnou lekci. Bude tou lekcí zpráva, že s jejím tátou je zle? Bude se opakovat stejná situace jako před třemi lety, kdy její vyvádění spustilo lavinu událostí s tragickým koncem?

Evžen hodně překvapí Vlastimila Peška svým telefonátem. Ten okamžitě zajde za Adrianou, aby se za ním společně vypravili. S tím, však Evžen nepočítá. Čeká jen Vlastimila Peška, takže podle toho vypadá i jeho první reakce, když Adrianu spatří…

Vlastimil Pešek ihned zaregistruje, že mezi Adrianou a Evženem je napětí, že Evžen si drží dceru docela od těla. Samotná Adriana se chová, jako by se mezi nimi včera nic nestalo. Naopak se Evžena ještě zeptá, proč skončil v hospodě… Uvědomí si Adriana, co udělala? Co si o tom myslí Vlastimil Pešek? A jak si Adriana poradí s daněmi?

Simona překvapuje

Jitka se rozhovoru se Simonou docela obává. Myslí si, že jí Simona jako šéfová vytkne její připomínky, jež v poslední době má. Ale Jitka je zvyklá říkat svůj názor, navíc salon dlouhou dobu vedla, takže má více zkušeností než Simona. Ta má však na srdci něco jiného. Ráda by využila Jitčin potenciál a rozšířila nabídku salonu o další služby… Co má Simona v úmyslu? A jak se bude tvářit na Rudolfovu výpravu?

Gábinina přehlídka

Přetažený Martin si už docela koleduje o malér v práci. Dnes zapomene na jednoho pacienta kvůli problémům s jiným, což by se mu stát rozhodně nemělo. Radka se ho ale zastane, protože si moc dobře uvědomuje, že je toho na něj už moc. Martin má ke všemu starosti i s domem v Loučce, jenž dost utrpěl kvůli nespolehlivým nájemníkům… Čím Martin překvapí Filipa i Veroniku? Jak Gábině dopadne její módní přehlídka? A co začíná trápit Veroniku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz