Ulice 4.4.2017 - 3222. díl - Filip se popere s Benem

Deváťák Ben leze Filipu Maléřovi neustále do zelí. Odmítá respektovat fakt, že Martina Cenková, kteoru si vyhlédl už před pár týdny na lyžáku, je zadaná. Ben ji uhání o sto šest, dokonce jí balí i před samotným Filipem. Ten zpočátku jen bezmocně zatínal pěsti, teď už toho má ale plné zuby a s Benem si to vyřídí ručně. S jakým výsledkem? A co na to samotná Martina?

Filipa čeká hodně náročný den. Nad ránem narazí doma na zničenou Radku, což ho docela překvapí. Okamžitě mu dojde, že to mezi ní a dědou skřípe. Ovšem to není nic proti tomu, co Filipa čeká ve škole, kde se dokonce i porve…

Ben si prostě nedá pokoj. Martinu nepokrytě balí i před Filipem. Neustále zkouší, co všechno si může dovolit. Provokuje Filipa, který raději pokaždé zatne zuby a snaží se nedat najevo, jak ho Ben štve. Tentokrát to už ale Filip nevydrží a s Benem si to vyřídí… Který z nich bitku odskáče víc? Co na jejich rvačku řekne Martina? A čím Veronika dostane do kolen svého muže?

Vedula zachraňuje Roberta

Na radnici mají plnou hlavu starostí kvůli středeční akci. Na poslední chvíli jim catering odřekl zajištění pohoštění, takže se Světlana, Denisa a Robert snaží zachránit, co se dá. Akční Robert sbírá u Denisy jeden bod za druhým. A nejen u ní. Okouzlená je z něj čím dál víc i Vendula, která by se pro něj rozkrájela… Čím Denisa překvapí Světlanu? Co všechno udělá Vendula pro Roberta? A čím hodně potěší Nyklovou?

Márovy dobré skutky

Mára dnes s rodiči slaví své narozeniny. Věrka nedala jinak, než že mu malou oslavu uspořádá v Coolně. Mára i Luboš by se tomu nejraději vyhnuli, ale kvůli Věrce se obětují. Jakmile však Mára dostane příležitost zmizet, milerád to udělá. Navrch si připíše i jeden dobrý skutek. Pomůže Karle, která opět řeší svého bráchu… Co je s Brunem? Nechá ho Karla konečně svému osudu? A co všechno udělá pro Karlu Mára?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz