Ulice 6.4.2017 - 3224. díl - Ančina oslava narozenin

Anna Lišková dnes slaví narozeniny. Zatím si každou narozeninovou oslavu užívala se svými blízkými, teď je to ale jiné. Poté, co se jí manžel přiznal, že po jednom úletu, který si navíc ani nepamatuje, čeká dítě s bývalou manažerkou své kapely, by se u nich doma dala atmosféra krájet. Bedřich přitom dělá vše možné i nemožné, jen aby hroutící se manželství zachránil. Jenže Anča mu tuhle zradu odpustit nedokáže. Začne se u nich konečně blýskat na lepší časy v den jejich narozenin, kdy se stane něco, s čím ani jeden z nich nepočítal?

Anča dnes slaví narozeniny, ale den jí nezačne právě nejlépe. Franta ji docela raní zprávou, že s malým Chrisem a Skyler koncem dubna zřejmě nepřijedou. Malý je hodně citlivý a Franta si je jistý, že by neustál dusno, které teď u Lišků panuje. Nešťastná Anča z toho okamžitě obviní Bedřicha, kterého to mrzí stejně jako ji…

Bedřich se svěří Jardovi, že si už neví rady. Anča je na něj již alergická, přestože on se snaží dělat všechno pro to, aby se usmířili. Nechce ji zraňovat, ale právě to neustále nechtěně dělá. Rád by s ní dnes oslavil její narozeniny, jenže se obává, že svou přítomností oslavu jen pokazí… Čím Bedřicha překvapí Miloš? Jak Anča oslaví své narozeniny? Dojde po velké hádce i k velkému usmíření?

Překvapení pro Vendulu

Denise je ráno docela trapně před Světlanou kvůli včerejšku. Ke všemu se musí Světlany zeptat, jestli v kanceláři náhodou nenašla její sexy spodní prádlo, které tam zapomněla poté, co je Světlana vyrušila s Robertem v tom nejlepším. Světlana si ty dva provinilce docela vychutná, ovšem daleko větší starosti jí začne dělat Vendula, jež je do Roberta očividně zamilovaná až po uši… Čím Robert potěší Vendulu? Proč bude trnem v oku Lumírovi? Čím se dnes blýskne Pavel? A jak to spolu mají po včerejšku Denisa a Robert?

Povedená dvojka ze Slovenska

Vlastimil Pešek v poslední době pořád myslí na Evžena, jenž skončil opět v léčebně. Pešek by byl nerad, kdyby Evžen začal znovu pít jen kvůli tomu, že nezvládá Adrianiny výkyvy nálad. Samotná Adriana přizná, že se s Evženem už pár dní neviděla, přestože dům chodí pravidelně uklízet. Dnes má navíc Adriana i jiné starosti. Přihlásili se jí první hosté, kteří si chtějí krátkodobě pronajmout bývalou Oldovu garsonku. A Adrianě hodně záleží na tom, aby byli s ubytováním spokojení… Jak Adriana u hostů zaboduje? Co jí povedená dvojka ze Slovenska vyvede hned první noc? A jak je na tom Evžen?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz