Ulice 7.4.2017 - 3225. díl - Dígi a Jirka na kordy

Co by o nás měli vědět naši partneři hned, a jaké informace jsou naopak pro ně nepodstatné? Kdo tohle dokáže nejlíp posoudit? My sami, nebo náš partner? Digi Stránská před pár dny zjistila, že o Jirkovi Hermanovi vlastně nic neví. Zatímco ona ho nechala nahlédnout do své minulosti, on jí pro ni podstatné informace zatajil. Co a proč Digi tolik rozhodilo, že to nedokázala skousnoust? A co si o tom myslí samotný Jirka? Jak dopadne jejich snaha o usmíření?

Odstěhuje se Anča?

Franta hned ráno upozorní Emu, co se u nich doma včera odehrálo. Podle něj se to dá vykládat různě. Buď jako konec mezi Ančou a Bedřichem, který na noc vůbec nepřišel domů, anebo naopak jako usmíření vzhledem k tomu, že Anča dorazila až pozdě v noci…

Emu štve, jak moc se Anča kvůli Bedřichovi nyní trápí. Přizná, že by byla možná radši, kdyby se ti dva rozešli. O tom ale nechce Franta ani slyšet. Samotný Bedřich po včerejším sexu doufá, že se to mezi ním a Ančou konečně zlomilo a teď už bude líp. Jenže Anča to vnímá trochu jinak… Jak Anča bere včerejší sex s Bedřichem? Co jí navrhne Ema? A čím Anča hodně překvapí Frantu i Bedřicha?

Trable s hosty

Hosté ze Slovenska zajdou hned ráno za Adrianou, aby si u ní vyžehlili noční průšvih, kdy se jí nechtěně dobývali do bytu. Adriana to vezme sportovně, dokonce jim i dovolí, aby si pozvali večer na návštěvu bratrance. Jen je upozorní na dodržování nočního klidu. Hosté jí pak přiznají další malér, kterým moc nepotěší ani Evžena. Právě ten si s touhle povedenou dvojkou ze Slovenska už brzy užije své… Co hosté provedou Evženovi? Jak na to zareaguje Adriana? Proč bude z hostů na prášky i ona? A čím Luboš překvapí Amálii s Vlastimilem?

Jak to spolu mají Jirka a Digi?

Digi neustále kontroluje mobil, jestli konečně nepřijde nějaká zpráva od Jirky, který se jí už delší dobu neozval. Nakonec se rozhodne za ním zajít, aby měla konečně jasno, jestli spolu ještě chodí, nebo jestli ji Jirka pustil k vodě, aniž by jí to přímo řekl. Jenže samotný Jirka taky moc netuší, na čem u ní vlastně je… Jak to spolu Digi a Jirka mají? Co potěší Tonyho? Na čem se domluví s Věrkou, Páťou a Julčou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz