Ulice 10.4.2017 - 3226. díl - Adriana to definitivně přehnala

Co je samozřejmostí a co jen dobrou vůlí našich blízkých? Kdy opravdu potřebujeme jejich pomoc a kdy je jen zneužíváme? Adriana Pešková má opět pocit, že jí její rodina hodně dluží. K tomu se přidávají také výčitky, že ji její blízcí nechali ve štychu, když je potřebovala. Zase je svým chování nechtěně zraňuje, opět nedokáže odhadnout únosnou mez ani následky svého jednání. Dnes ovšem tvrdě narazí. Navíc se od svých nejbližších dozví věci, které s ní docela zamávají… Co bude tou pověstnou poslední kapkou? A jak se to podepíše na vztazích v rodině?

Adriana už je ze svých hostů natolik zoufalá, že si v noci zavolá na pomoc Evžena. Ten z toho moc velkou radost nemá, ale hlučné Slováky srovná do latě. Dokonce u Adriany zůstane i po zbytek noci, aby měla klid, přestože to pro něj znamená vstávat do práce mnohem dřív…

Adriana si se svými hosty ze Slovenska užije také přes den. Povedená dvojka se jí zajde opět zkroušeně omluvit, ovšem vzápětí ji šokuje svou prosbou, která na ni už bude přeci jen moc. To nejhorší však Adrianu ještě čeká. Navíc to Adriana schytá i od Evžena, kterému již dojde trpělivost… Co hosté vyvedou? Čím Adriana namíchne Evžena? A co si o tom myslí Vlastimil Pešek?

Obavy Digi

Tony si hodně slibuje od narozeninové oslavy Digi, kterou pro ni tajně chystá. Radku požádá, aby za něj vzala pozítří službu, jenže ta ho tentokrát nechá ve štychu. Nedělá mu naschvály, ani nežárlí, jen by si potřebovala po práci taky někdy odpočinout. Neopomene si ale do Tonyho trochu rýpnout, že s Digi tráví v poslední době nějak moc času… Má Tony přeci jen u Digi šanci? S čím se nešťastná Digi svěří Gábině? Co jí Jirka Herman provede tentokrát?

Tereza překvapuje

Boženka Puklická náhodou objevila skvělé místo, kde by se mohla konat svatba Oty a Hedviky. Okamžitě ho ukáže Hedvice, ale ta oproti očekávání moc nejásá. Naopak rozhovor o svatbě rychle ukončí s výmluvou na neodkladnou práci. Zatímco Hedvika nasadí brouka do hlavy Božence, Tereza se postará o velké překvapení nejen Davidovi a Aleně… Co bude pro Alenu i Davida docela šok? Čím Alena namíchne Davida? Co zaskočí Terezu? A co nerozdýchá Tobiáš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz