Ulice 12.4.2017 - 3228. díl - Filipovy zdravotní problémy

Někdy stačí málo, abychom se dostali do problémů, se kterými si nevíme rady. A je úplně jedno, kolik nám je let. Neskutečná muka si zažije patnáctiletý Filip, kterému se najednou udělá tak zle, že už to přestane sám zvládat. Bude mu jasné, že bez pomoci se neobjede, ale rodiče nebudou jak na potvoru doma a dokonce ani na příjmu. Ke všemu se Filipův zdravotní stav začne prudce zhoršovat. Co s ním je? Jak vážné to je?

Puklická si podá Otu

Boženka Puklická je na Otu naštvaná už od včerejška, kdy jí Hedvika prozradila, že se svatba odkládá na neurčito, protože Ota už ženatý je. Ten se mámě prozíravě vyhýbá, protože tuší malér. Místo něj to nejprve schytají Tereza a David, kteří budou mít hned po ránu co vysvětlovat…

To pravé rodeo nastane ve škole ve chvíli, kdy Boženka Puklická spaří na vlastní oči Otovu svatební fotografii. Před Hedvikou se ještě jakžtakž ovládne, ovšem pak začne řádit tak, že tajfun je proti ní mírný vánek. Dokonce padne i pár pořádných facek… Proč Boženku tak rozzuří Otova fotografie? A čím Terezu a Davida překvapí Tobiáš? Jak je na tom po včerejší party na střeše školy?

S Filipem je zle

Filip je ráno dost přešlý, ale Veronika to přičte jeho nevyspání, protože si až do noci hledal informace o Americe. Filip by se tam rád podíval, když se mu tahle možnost tak nečekaně nabízí. Jenže Veronika si stále není jistá, jestli ho může tak daleko samotného pustit. Navíc ani není moc času to v klidu probrat, neboť se odpoledne chystají s Martinem na koncert oblíbené kapely. Kdyby ale tušila, co nastane po jejich odjezdu, asi by raději zůstala doma… Co se děje s Filipem? Proč si o něj začne dělat starosti dokonce i Radka?

Oslava u Digi

Tony se už nemůže dočkat dnešní narozeninové oslavy Digi. Udělal maximum pro to, aby se oslava opravdu povedla a aby tím udělal Digi radost. Pozve také Máru, jenž ho v dobrém upozorní, aby si konečně přestal dělat plané naděje. To ale Tony nedokáže, zvláště když už má jistotu, že to mezi Digi a Jirkou dost skřípe… Jak se oslava vydaří? Co Digi hodně dojme? A co by neměla Věrka podcenit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz