Ulice 13.4.2017 - 3229. díl - Naděje pro Bedřicha

Bedřich Liška se ocitl v nezáviděníhodné situaci. Manželce před pár týdny přiznal, že čeká dítě s jinou po jednom jediném úletu, ze kterého si navíc nic nepamatuje. Od té chvíle by se u nich doma dala atmosféra krájet. Bedřich si ale díky Milošovi uvědomí, že by kromě svého manželství měl začít řešit i své první dítě, jež se za pár měsíců narodí a o které by podle Miloše mohl nakrásně taky hned přijít... Co Miloš doporučí Bedřichovi? A co dá Bedřichovi novou naději na záchranu manželství?

Filip v nemocnici

Radka raději zůstane u Maléřových přes noc. Filip se jí stále nezdá, přestože ten nakonec vyčerpáním přeci jen usne. Jenže ráno mu je zle stejně jako večer, což se Radce už ani trochu nelíbí. Doporučí proto Maléřovým, aby Filipa odvezli do nemocnice na vyšetření…

Filip skončí v nemocnici na kapačkách. Maléřovi i Radka si o něj dělají velké starosti, protože takhle zle mu už dlouho nebylo. S určením diagnózy je to navíc trochu komplikovanější, protože Filip musí podstoupit několik dost nepříjemných vyšetření… Co je s Filipem? Jak vážné to s ním je? A čím Josef překvapí Maléřovy i Radku?

Milošovy dobré rady

Bedřich si vůbec nedovede představit, jak s Ančou tráví letos Velikonoce. Společně se vždy na svátky těšili, teď se jich Bedřich spíš obává. Díky Jardovi ho ale napadne, že by s Ančou mohli odjet opět do penzionu do Třeboně, kde se jí posledně tolik líbilo. Jen si není jistý, jestli by s ním Anča nyní vůbec jela… Co na Bedřichův nápad řekne Anča? Čím nasadí Miloš Bedřichovi brouka do hlavy?

S Věrkou je zle

Věrka se zaraduje, když se náhodou potká s Márou v hospodě. Okamžitě si mu trochu postěžuje na tátu, který chodí plavat výhradně večer, když už je doma i ona. Jako by se jí vyhýbal. Mára se jí to pokusí rozmluvit, ovšem Věrka už zase ví své. Daleko víc než rodiče ale Máru začne zajímat Karla, která si k nim vzápětí přisedne… Jak to spolu Karla a Mára mají? Jak moc si začne zahrávat Luboš? Co udělá? A proč bude hodně zle s Věrkou? Co se stane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz