Ulice 14.4.2017 - 3230. díl - Brunův průšvih

Dnes je sice svátek, ale Hermanova parťačka z kriminálky Karla Taubrová si může nechat o sváteční nálad jen zdát. Kupodivu za to nemůže práce, jak u ní bývá zvykem. Karla dnes neřeší žádnou vraždu, přesto má plnou hlavu starostí. Může za to její brácha Bruno, kterého tahá už pár let z nejrůznějších malérů. Jenže tentokrát to je mnohem hhorší než kdykoliv předtím. Nejedná se o žádnou klukovinu, navíc se zdá, že na tohle je i na krátká... Co se stalo? S čím si ani Karla neví moc rady?

Miloš se postará Anče o pořádné peklo!

Anča se hned po ránu pustí do pečení velikonočních beránků, které slíbila Emě a Zuzaně. Ema ji ale moc nepotěší zprávou, že si pro něj už nestačí přijet, protože s Evou odjíždějí z Prahy dříve, než bylo původně naplánováno. Ema se s Ančou proto domluví, že pro beránka vyšle Miloše…

Miloš vtrhne k Liškovým opět jako velká voda. Okamžitě začne ochutnávat vše, co mi přijde pod ruku. Anča se ho marně snaží odehnat od věcí, které má připravené na další pečení. Miloše ale kromě dobrot na stole zaujme i něco, co s pečením vůbec nesouvisí – jed na myši, který objeví na poličce. Roztržité Anče se ale právě tím později nechtěně postará o pořádná muka… Co Miloš vyvede? Jak to odnese Anča? A co nepříjemně překvapí Bedřicha?

Co je s Věrkou?

V Márovi by se v první chvíli krve nedořezal, když v noci najde mámu ležet na zemi. Rozhozená Věrka se mu přizná, že ztratila vědomí. Mára by ji nejraději okamžitě odvezl do nemocnice, ale to Věrka odmítne. Ráno s ní už Mára nediskutuje a odveze ji k lékaři. Samotná Věrka má dost nahnáno, protože podle příznaků to vypadá na docela vážný zdravotní problém… Co je s Věrkou? Jak vážné to je? Co se stane Lubošovi? A čím Bruno namíchne Karlu?

Rande s Vendulou

Dnes je sice svátek, ale Pavel a Lumír jsou od rána v plném pracovní nasazení v pekařství. Zkoušejí spolu upéct první várku krutopárků, nováčků do speciální edice zlých koláčů. Společné pečení Pavla a Lumíra náramně baví. Navíc se ukáže, že jsou oba velcí gurmáni, což je ještě více sblíží. Lumír je stejně jako Nyklová z Pavla prostě nadšený… Jak se krutopárky povedou? Jak dopadne Pavlovo rande s Vendulou? A z čeho není Lumír ani trochu nadšený?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz