Ulice 18.4.2017 - 3232. díl - David prokoukne Alenu

David Kučera chodí s Alenou Koukalovou už nějaký ten pátek. Jeho kamarádka Tereza vidí, jak jím Alena neustále manipuluje a mění jeho život k obrazu svému, jenže samotný David si to pořád odmítá připustit. Dnes ovšem přijde nečekané prozření. Stačí být náhodou ve správný čas na správném místě, a člověk se dozví věci, že se nestačí divit. Co vypluje na povrch? A jaká bude Davidova reakce?

Tereza si už pár týdnů užívá života s Lorenzem, který sem přicestoval z Itálie kvůli práci. Jenže doba pobytu v Čechách se mu hodně rychle krátí. Lorenzo by proto rád strávil poslední dny, co tu bude, právě s Terezou…

Terezu Lorenzův návrh docela zaskočí, protože na rozdíl od jiných profesí si nemůže jen tak vzít dovolenou. Ovšem Lorenzo ji překvapí i tím, jak jejich vztah vnímá. Byl to pro něj jen krátký románek? Jak ho bere Tereza? Čím Alena šokuje Davida? A co nyní hrozí Otovi?

Vendulino velikonoční tajemství

Vendula není od rána ve své kůži, a to nejen kvůli kocovině a zlomenému srdci. Vůbec neví, co má dělat. Navíc se jak na potvoru hned ráno uvidí se Světlanou, která se jí zeptá, proč k nim včera večer nepřišla a jak vlastně strávila Velikonoce. Vendulina reakce ji docela zarazí, což Vendulu jen utvrdí v jejím přesvědčení. Vendulino chování začne být hned podezřelé i Lumírovi, jenž by rád věděl, co za ním vězí… Co všechno Vendula prozradí Lumírovi? Čím Lumíra udiví Pavel? A s čím se Vendula později svěří právě Pavlovi?

Simoniny překvapivé plány

Ruda se pomalu balí na svou výpravu. Začíná mít cestovní horečku, neboť do odjezdu mu zbývá už jen pár dní. Zatímco on se těší na to, co ho čeká, Simona začíná být již nyní špatná z toho, že se tak dlouho neuvidí. Naštěstí nemá moc času na smutnění, protože v salonu je stále v jednom kole. Kromě klasického provozu se navíc překvapivě rozhode pro akci, kterou by v kadeřnictví čekal jen málokdo… Co a proč Simona začne chystat? A čím překvapí Rudu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz