Ulice 21.4.2017 - 3235. díl - Adriana na lovu

Před pár měsíci Adriana Pešková nevěděla, co dřív. Teď se příšerně nudí. Chybí jí partner, se kterým by mohla sdílet svůj život, trávit večery, podnikat nejrůznější akce. Od chvíle kdy je její parťák do nepohody Miki v jednom kole kvůli práci, Adriana se cítí osamělá víc než kdy jindy. Miki by pro ni ovšem jedno řešení měl. A rozhodně ji nemíní zapřáhnout ve svém byznyse. Naopak jí doporučí, aby si někoho našla. A taky jí hned ukáže, jak na to... Co Miki vymyslí? A co na to Adriana?

Miki má stále práce až nad hlavu, zato Adriana se doma docela nudí. Ráda by vyrazila s Mikim na skleničku, jenže ten na něco takového teď nemá ani pomyšlení. Slíbí jí ale, že si na ni udělá aspoň na chvíli čas…

Adriana doufá, že s Mikim posedí v Coolně jako za starých časů, jenže ten ji rychle vyvede z omylu. Stihne si s ní dát leda tak jednu kávu, protože má ještě spoustu práce. Adrianě ale poradí něco, co by jí pomohlo vyřešit její momentální problém… Co Miki doporučí Adrianě? Jaká hosty Adriana ubytuje ve svém apartmánu tentokrát? A jak dopadne návštěva Marečkových u Peškových? Čím Luboš překvapí Amálii i Vlastimila?

Jirkova překvapení

Jirka se postará Digi o pořádné překvapení. Dopoledne jí zavolá, že odpoledne již bude v Praze a že by se s ní hned po návratu rád viděl. Digi už sice má své plány, ale kvůli Jirkovi okamžitě přeorganizuje den, aby s ním mohla strávit odpoledne a večer volno. Hodně jí pomůže Gábina, která jí spiklenecky navrhne, že vezme holky k sobě… Jaké další překvapení má Jirka pro Digi? Co kvůli ní udělá? A čím ho na oplátku překvapí Digi?

Anča se sype

Bedřich v poslední době pendluje čím dál častěji mezi Jindrou a Ančou. Anče však o tom, že se stýká s Jindrou, raději nic neříká, protože tuší, jakou bolest by jí to způsobilo. Naopak se snaží, aby se u nich doma vše vrátilo do starých kolejí a aby mu Anča odpustila. Proto je rád, že společně stráví odpoledne na zahrádce, byť není tak zapáleným zahrádkářem jako Anča. Jenže stačí málo, aby se vše opět hodně rychle zvrtlo… Proč se Anča sesype? Co přizná Veronice? A co ji dnes hodně raní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz