Ulice 25.4.2017 - 3237. díl - Jirka a Digi

Ovdovělá Digi Stránská chodí s kriminalistou Jirkou Hermanem už pár měsíců. Milují se, stojí o sebe, ale stačí to na budování vztahu, ve kterém hrají velkou roli i Páťa s Julčou, sedmileté dcery Digi? Dvojčata si na Jirku sice rychle zvykla, jenže ten si nějak nedokáže zvyknout na rodinný život. Pro něj je na prvním místě stále práce. Byl by ji schopen obětovat právě kvůli Digi a holkám? Dokáže skloubit náročné povolání s rodinným životem, o kterém nemá vlastně ani potuchy?

Digi i Jirka se trápí kvůli včerejšku. Oba mrzí, co se stalo. Jirka chce s Digi ještě jednou vše probrat, protože se nechce smířit s tím, jak to spolu nyní mají. Rozhodl se o vztah bojovat a udělat všechno pro to, aby jim Digi dala ještě šanci…

Digi Jirku miluje, rozhodně jí není jedno, co se mezi nimi nyní děje. Když Gábině prozradí, že se včera s Jirkou asi rozešli, má málem na krajíčku. Gábina to na rozdíl od ní nevidí tak černě, jenže Digi se jí svěří, že od vztahu asi očekává něco jiného než Jirka… Jak vztah s Jirkou vnímá Digi? Jak ho bere samotný Jirka? Opravdu je mezi nimi konec? A čím u Digi a holek zaboduje Tony?

Alenino přiznání

Hedvika a Ota prožívají blížící se svatbu každý po svém. Zatímco Hedvika celá jen září a užívá si svatební přípravy, Ota je na slovo svatba už pomalu alergický. Tereza s Davidem ho ke všemu ani trochu nešetří a právě kvůli svatbě si z něj neustále utahují. Svatbu ale kupodivu neřeší jen Hedvika… Čím Alena vyrazí dech Tereze, Gábině i Hedvice? Co na sebe prozradí Tereze?

Nová naděje pro Vendulu

Vilma Nyklová se těší na svou zítřejší generálku v divadle. Hned pozve i Vendulu a neopomene zmínit, že přijde i Pavlík. Vendula se sice snaží tvářit, že je vše v pohodě, ovšem jen co osamí s Lumírem, začne nenápadně nasazovat na Roberta a Světlanu… Co na to Lumír? Čím Robert vykolejí Vendulu? A jak Vendula nyní vychází se Světlanou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz