Ulice 26.4.2017 - 3238. díl - Alenina proměna

Jak tenká je hranice mezi manipulací a dobře míněnými radami? Čeho všeho jsme občas schopní, abychom ve vztahu dosáhli svého? Ambiciózní studentka práv Alena Koukalová má celkem jasnou představu o své budoucnosti i vztahu s Davidem Kučerou, kterého sbalila již před několika měsíci. Jaksi automaticky předpokládá, že partner jí tuto představu bezezbytku naplní. Davida zatím vždy šikovně dostala tam, kde ho chtěla mít. Jenže před pár dny nečekaně tvrdě narazila. To se samozřejmě projevilo i na jejím chování. Chytila se konečně za nos a zapracovala na sobě? Nebo je za její proměnou něco jiného?

Alena se opravdu snaží zapadnout mezi Davidovy kamarády, ale Tereza si o ní po včerejšku již nedělá žádné iluze. Matějovi hned ráno prozradí, že proměna se nekoná, byť to tak vypadá. Alena jen změnila taktiku, aby Davida dostala tam, kde ho chce mít…

Davida potěšilo, že si Alena s Terezou konečně rozumí. Pro jistotu ale začne nenápadně sondovat u Oty, jestli náhodou neví víc. Jenže ten má teď úplně jiné starosti. Davidovi se svěří s něčím, co by u něj nikdo nečekal… Co je s Otou? A proč Tereza u Aleny opět narazí?

Večeře Venduly a Roberta

Vilma Nyklová začíná mít před generálkou v divadle už docela trému. Přizná, že je ráda, že se na ni Vendula zajde podívat, jenže ta ji zklame. Na představení nemůže jít kvůli tetě, jež nečekaně přijede a potřebuje její pomoc. Pavlovi ale Vendula prozradí, že místo divadla jde s Robertem na večeři. A hodně si od toho libuje… Co Vendulu napadne? Jak to má Robert se Světlanou? A jak Vendulina a Robertova večeře nakonec dopadne?

Karla v nemilosti

Věrka se ani trochu nešetří. Stále chodí uklízet, i když užívá léky na srdce. Henryho požádá, aby o nich Květě neříkal, protože má přeci jen obavu, že by mohla o práci v penzionu přijít. Ovšem právě kvůli těmto lékům se stane něco, co docela vyděsí Henryho a tak trochu i ji… Na co by si Věrka měla dát velký pozor? Proč bude mít připomínky vůči Karle? A co se moc nelíbí Tonymu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz