Ulice 27.4.2017 - 3239. díl - Lumír nafackuje Robertovi

Jak moc svý partnerům věříme? Nakolik nás může zviklat věta, které se obává každý, kdo má nějaký partnerský vztah? Lumír a Světlana Nyklovi si za léta, co se znají, už prošli ledasčím včetně nevěr, rozvodu i vztahů s jinými partnery. O to pevnější je nyní jejich manželství - alespoň si to o něm oba dva myslí. Co však nastane, když se Lumír dozví, že mu Světlana zahýbá s Robertem? Na radnici budou lítat facky už dnes večer!

Vendulina scéna v hospodě se neobejde bez následků. Dohru má nejen na radnici, ale také v pekařství a doma u Nyklových. Naštvaný Robert si hned za tepla na Vendulu postěžuje Denise Mastné. Teprve teď mu konečně dojdou i všechny souvislosti…

Lumír si Vendulu podá hned po ránu, jen co se s ní potká v pekařství. Chce vědět, co se mezi ní a Robertem děje, protože jako táta si o ni dělá samozřejmě starosti. Vendule tak nezbude nic jiného než kápnout božskou… Jak si Lumír vyřídí své účty s Robertem a pak i Vendulou? Co na to Světlana? A kdo je Vendule velkou oporou?

Mejdan na chatě

Filip by si rád vydělal na kapesné do Ameriky, a tak začíná shánět nějakou brigádu. Na jednu celkem slušnou i kápne, jenže to má jeden malý háček. Musí mu ji dovolit nejen rodiče, ale také lékař, ke kterému jde Filip zítra na kontrolu. Aby toho nebylo málo, Filip vyrukuje i s prosbou, aby ho rodiče pustili o víkendu na chatu na oslavu spolužákových narozenin… Jakou brigádu Filip sežene? A jak Maléřovi zareagují na mejdan na chatě?

Karla boduje

Kam se Věrka vrtne, tam narazí na Karlu. Dnes se s ní náhodou potká v nemocnici, kam si zajede vyzvednout přístroj na monitorování činnosti srdce. Zatímco Lubošovi je Karla sympatická, u Věrky má po včerejšku velké mínus… Čím Karla naopak zaboduje u Máry? Jak se vyvine jejich společný večer? A proč Luboš lže Karle i Márovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz