Ulice 2.5.2017 - 3242. díl - Anča se zhoršuje

Dlouhodobý stres se na psychice Anči Liškové podepisuje čím dál víc. Propuká u ní vážná psychická porucha, aniž by si to ona nebo její blízcí uvědomovali. Anča přičítá příznaky nemoci své roztržitosti, protože se nemůže pořádně na nic soustředit od chvíle, kdy se jí manžel přiznal, že čeká dítě s jinou. Teď se ale stane něco, co její blízké přeci jen hodně zarazí, něco, co by mělo být pro ni i pro ně velkým varovným signálem. Zoufalá Anča si kvůli tomu zadělá na malér i v práci. Co se stane? Jak se u Anči projeví její psychická nemoc tentokrát?

Šok pro Štěpána0

Štěpán dorazí k Digi dříve, než původně avizoval. Díky tomu ho ale čeká pořádný šok hned na uvítanou. S holkami je totiž doma jen Tony a chová se tak, jako by byl pánem domu. Na Štěpána je to docela silná káva, neboť na něco takového není vůbec připravený…

Štěpán má Tonyho stále zaškatulkovaného jako někoho, kdo udělal kdysi dávno Digi ze života peklo. O to víc ho udivuje, že Digi klidně svěří Tonymu holky a ještě ho s nimi nechá i samotného u sebe doma… Vezme Štěpán Tonyho na milost? Jaké bude jeho shledání s Digi? A jak je to mezi Digi a Jirkou Hermanem?

Dámská jízda u Simony

Simoně se po Rudovi stýská čím dál víc. Jemu to nepřizná, aby mu nekazila jeho výpravu, ale Lumír, Jitka i Mirka vidí, jak se trápí. Simona zahání samotu prací, ovšem dnes jí jak na potvoru vypadne dopoledne zákaznice. Oporou jí je právě Lumír, jenž se za ní opět zastaví. Navečer pak Simona uspořádá u sebe doma dámskou jízdu. Jitka, Mirka i samotná Simona se pěkně odvážou, ale tahle party najednou nabere naprosto nečekaný směr… Jak Mirka zareaguje? Jak jí to Simona vysvětlí? A co na to Tonda?

Další rány pro Anču

Anča v noci nemůže spát. Jen co přijde Franta, okamžitě ho varuje, že se jí ztratila jehla. Franta z toho vědu nedělá, ale vystresovaná Anča ji hledá od brzkého rána, aby se nikomu nic nestalo. Dokonce kvůli tomu přijde i pozdě do práce, takže to pořádně schytá od Nyklové… Čím Anču nechtěně rozhodí Lumír? Co jí provede Franta? A jakou novinku se dozví Bedřich od těhotné Jindry?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz