Ulice 4.5.2017 - 3244. díl - Amálka dobrodincem

Jsou náhodná setkání, která vás přinutí udělat něco, co jste ten den vůbec neměli v plánu. Takové, které vám pak nedá ani spát. Přesně to se stane Amálii Peškové. Před kadeřnictvím si všimne staršího muže, kterého tu nikdy neviděla a který potřebuje očividně pomoc. Jako by se v tomto světě úplně ztratil, jako by ani nevěděl, kde vlastně je. Amálie se ho ujme, dokonoce pro něj udělá mnohem víc, než by kdokoliv čekal... Kdo je ten neznámý muž? Proč si o něj bude dělat Amálie velké starosti?

Amálii zase jednou nezklame její instinkt. V Ulici zná od vidění téměř každého. A těch, které nezná, si obvykle ani pořádně nevšimne. Tentokrát to ale bude jiné. Její pozornost upoutá záhadný muž, kterého v Ulici dosud nepotkala…

Amálie si tajemného staršího muže všimne hned, jak kolem něj projde na nákup. Když ho zahlédne na tom samém místě i cestou z nákupu, okamžitě zpozorní. Nakonec jí to nedá a muže osloví, protože jí bude jeho chování přeci jen trochu podezřelé. A pak udělá něco, co by asi udělal jen málokdo… Kdo je ten záhadný muž? Co Amálie udělá? A jakou novinku má Adriana?

Jirka bojuje o Digi

Mezi Digi a Štěpánem je po včerejším večeru mírné napětí. Štěpán si dělá o ni a holky čím dál větší starost, když vidí, jak Digi žije. Digi mu ale jemně naznačí meze, které by neměl překračovat. Je to její život, navíc si Štěpán udělal na spoustu věcí mylný názor. Štěpán se snaží Digi respektovat, přesto se mu stále moc nelíbí, jak to nyní vede… Co všechno Digi prozradí Štěpánovi? Jak o ni bude bojovat Jirka Herman? A co bude dost velkou ranou pro Tonyho?

Poslední kapka pro Anču

Bedřich si uspořádá práci tak, aby se mohl na chvíli zastavit i za Jindrou kvůli dětskému pokoji. Jardovi to je už trochu divné, ale Bedřich ho ujistí, že s Jindrou opravdu nic nemá. Jen jí pomáhá, protože čeká jeho dítě. Bedřich Jardu ujistí, že miluje Anču a chce zůstat s ní. Jenže právě Anče nechtěně ubližuje čím dál víc… Co dnes Anča odhalí? Co pro ni bude poslední kapkou? Proč se o ni začne Bedřich strachovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz