Ulice 5.5.2017 - 3245. díl - Otův strach ze svatby

Od chvíle, kdy se naplno rozjely svatební přípravy, je Ota Puklický jako vyměněný. Takového ho jeho kolegové a kamrádi Tereza Jordánová a David Kučera ještě neznají. A právě Tereze dnes naplno dojde, že to s Otou je mnohem vážnější, než by se zdálo. Ota se jí svěří s něčím, co Tereze způsobí pořádné vrásky na čele. Tohle na obyčejný strach z chomoutu vážně nevypadá... Co Otu trápí? Co dnes udělá?

Pavlát a Amálie

Amálie si dělá starost o pana Pavláta, kterému včera pomohla a doprovodila ho domů. Amálii ho bylo až líto, takže se za ním dnes pro jistotu vypraví, aby zjistila, zda je v pořádku…

Pan Pavlát je ale jako vyměněný. Jen co spatří Amálii, okamžitě pookřeje. Vyklube se z něj milý a zábavný společník, který na sebe i ledasco prozradí. Na milého, zábavného a navíc i sympatického společníka se těší také Adriana, kterou čeká rande s Petrem… Jak Adrianě dopadne její rande? A co všechno se Amálie dozví od pana Pavláta?

Obavy o Anču

Bedřich se začíná strachovat o Anču, která mu o sobě pořád nedává vědět. Hovory nepřijímá, na zprávy nereaguje. Bedřich netuší, kde Anča je, ani jestli se jí náhodou něco nestalo. Když se jí do rána nedočká, už nevydrží jen tak sedět doma. Vypraví se za ní do pekařství, ale ani tam o ní nic nevědí… Co je s Ančou? Čeho se Bedřich obává? A co zavání dalším malérem?

Otovo překvapivé rozhodnutí

Skleslý Ota by si rád domluvil nějakou akci s Terezou a Davidem, jenže ti mu dají na víkend košem. Oba už mají své plány, čímž Otu moc nepotěší. Ten právě teď kámoše potřebuje, protože je na tom kvůli blížící se svatbě čím dál hůř… Čím Ota překvapí Terezu? Proč si o něj začne dělat starosti? A čím zaskočí Terezu i Davida Alena?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz