Ulice 11.5.2017 - 3249. díl - Setkání Roberta a Venduly

Vendula Maříková se od trapasu, kdy tátovu manželku obvinila z nevěry s jejím kolegou z práce Robertem Bláhou, snaží právě Robertovi vyhýbat, jak jen může. Jenže to se nedá donekonečna, byť Vendula kvůli tomu dělá psí kusy, nad kterými zůstává rozum stát. Dnes se už setkání bohužel nevyhne. A Robert si ji náležitě vychutná, jak jen on to umí... Jak to Vendula zvládne? Co pro ni bude hodně velkou potupou?

Vilma Nyklová se už nemůže dočkat dnešní premiéry. V roli kněžny míní zazářit, navíc se na ni přijde podívat celá rodina včetně vnučky a jejího Pavla. Vilma si je jistá, že je už ruka v rukávu, ovšem samotný Pavel ji rychle vyvede z omylu…

Pro Vilu Nyklovou je zjištění, že Pavel a Vendula spolu nechodí, pořádný šok. Vendula se až lekne, co se děje, protože takhle rozhozenou babičku snad ještě neviděla. A aby toho nebylo málo, nešťastnou Vendulu si vychutná i Robert… Co se stane mezi Vendulou a Robertem? Proč bude Lumírovi Venduly vlastně líto?

Martinovy plány

Martin se pomalu začíná poohlížet po jiné práci. Radku svými plány ale moc nepotěší, i když ho vlastně chápe. Je jí jasné, že Martin v nemocnici dříve nebo později skončí, když ne kvůli práci, kterou dělá, tak kvůli penězům, tam má. Zatímco Martin se teprve porozhlíží, Veronika už má jasno. Díky Gábině může opět dělat krejčovinu, která ji neskutečně baví… Co Radka navrhne Martinovi? Čím nadchne Veroniku Gábina? A jak Veroničinu novinku vezme Martin?

Dusno u Digi

S Věrkou včerejšek docela otřásl nejen kvůli tomu, co se stalo, ale i možným důsledkům, pokud by nebyli nablízku Štěpán a Tony. Aby podobným situacím předešla, oznámí Digi, že jí nyní bohužel nebude hlídat dcery, dokud nebude opět úplně v pořádku. Digi ji ujistí, že za nimi může kdykoliv přijít, což Věrka moc ráda uslyší. Dnešní společnou večeři ale odmítne… Co se nebude moc líbit Štěpánovi? Proč bude u Digi dusno?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz