Ulice 18.5.2017 - 3254. díl - Tonda si zahrává

Majitelka kadeřnického salonu Simona Hložánková se v posledních dnech nezastaví. V práci neví, co dřív, k tomu trable se švagrem, který opět vystrkuje růžky a zkouší, co si může dovolit. Tentokrát to ale milý Tonda už opravdu přežene. A bohužel to nezůstane bez následků. On sám si už záhy bude dělat právě o Simonu obrovské starosti a sypat si popel na hlavu... Co se stane? Co všechny Simoniny blízké pořádně vyděsí?

Anča na pokraji sil

Vyčerpaná Anča nemůže v noci zamhouřit oka ze strachu, že se něco stane. Zatímco Bedřich tvrdě spí, Anča najde všechny nože, které v domácnosti má, a začne minimalizovat děsivou hrozbu…

Anča je jako v transu. Celou noc dělá taková opatření, aby Bedřichovi nějakým nedopatřením náhodou neublížila nožem. Až když skončí, s hrůzou si uvědomí, jak blázní. Teprve teď jí dojde, kam až vše zašlo… Co to s Ančou udělá? Co všechno nakonec přizná Bedřichovi? Jak zlé to s ní je?

Hádka s Tondou

Na Simonu se to valí za všech stran. Pořád si ale myslí, že zvládá. Dnes se však stane něco, co ji rychle vyvede z omylu. Simoně se stane docela velký malér v práci, který s ní dost zamává. A aby toho nebylo málo, drsně se pohádá i s Tondou, který si po dlouhé době opět nebere servítky… Co je pro Simonu velkou výstrahou? Jak se to rozhodne řešit? A proč si o ni dělá Jitka čím dál větší starosti?

Peškův návrat

Vlastimil Pešek se dnes konečně vrací z lázní. Adriana a Amálie mu chystají slavnostní oběd na přivítanou, ale vyruší je Pavlátův naléhavý telefonát. Amálie ihned pozná, že je zle, a rozjede se za ním… Co se stane? A co se nebude moc zamlouvat Vlastimilu Peškovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz