Ulice 22.5.2017 - 3256. díl - Pokuta pro Máru

Obálka s modrým pruhem nikdy nevěstí nic dobrého. Tentokrát ji dostane Mára, kterého dost vykolejí. Nejedná se o žádnou upomínku, což se hned nabízí. Mára se dostane do hledáčku policie, jež po něm začne vymáhat pokutu za rychlou jízdu. Má to ale jeden malý háček. Mára v lokalitě, kde měl rychlost údajně překročit, nebyl už pár měsíců. Jedná se jen o úřední omyl, nebo se na Máru a jeho blízké řítí zase nějaký průšvih?

Tohle je pro Máru záhadou. Po dlouhé době se zase dostal do hledáčku policie, ovšem on sám vůbec netuší, jak je to možné. Zato Tonymu dojde, že je zle, jakmile se ho Mára zeptá, jestli v tom náhodou nemá prsty…

Márovi pořád vrtá hlavou, jak na něj police přišla, proč by měl platit pokutu za něco, co neudělal. Karla mu slíbí, že mu zjistí podrobnosti o přestupku, za který ho policie pokutuje, a že se pokusí opatřit i důkaz. A to se jí i podaří… Co Karla vypátrá? Jak na to zareaguje Mára? A jak Tony?

Peškova nehoda

Amálie si dělá po návratu z chaty starost o Pavláta, kterému se stále nemůže dovolat. Nakonec jí to nedá a spolu s Vlastimilem se za ním rozjedou, aby ho pro jistotu zkontrolovali, jestli je v pořádku. Ovšem tenhle dobrý skutek se Vlastimilu Peškovi docela vymstí… Co se stane? Jak na tom Pavlát je? A jak dopadne dnešní Adrianino setkání s Robertem?

Simona má roupy

Jen co se Simona oklepe z nejhoršího, začne se příšerně nudit. Odpočívat nedokáže, i když právě tohle jí lékař nařídil poté, co v pátek zkolabovala kvůli vyčerpání. Jitka a Tonda na ni sice dohlížejí, jak jen mohou, ovšem nebyla by to Simona, aby nad nimi nevyzrála… Co Simona vyvede? Čím si zahrává?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz