Ulice 25.5.2017 - 3259. díl - Jindra potřebuje pomoc

Těhotná Jindra Pražáková se snaží nenakládat otci svého dítěte víc, než má již naloženo. Je jí jasné, že u Bedřicha je a bude na prvním místě vždy jeho žena Anna, které nechtěně hodně ublížil, když se jí přiznal, že čeká dítě s jinou. Na Ančině psychice se stresy posledních měsíců nehezky podepsaly, takže Anča teď potřebuje oporu svých blízkých víc než kdykoliv předtím. Ale Bedřichovu oporu potřebuje i Jindra, na kterou je toho v poslední době už moc. A přestože nemá ve zvyku fňukat, přijde chvíle, kdy se již neudrží. Co bude pro Jindru poslední kapkou? S čím se svěří svému kamarádu Ondrovi?

Ondra se zastaví za Jindrou hned ráno, aby jí smontoval nábytek do dětského pokoje, který Bedřich vyrobil. Jindra by sice byla ráda, kdyby to dodělal samotný Bedřich, ale chápe, že ten má nyní jiné priority…

Přestože Jindra respektuje, že Bedřich má svůj život a že mu hodně záleží na Anče, neznamená to, že by jí to nebylo líto. Těhotenské hormony s ní navíc dělají své, takže to Jindra pomalu, ale jistě nyní přestává zvládat… Co je pro Jindru nejtěžší? A jak Ema a Růža přijmou celou pravdu o Anče a její psychické poruše?

Pětasedmdesátiny Nyklové

Světlana toho má nyní v práci až nad hlavu, ale na narozeniny tchyně nezapomene. S Lumírem řeší, jakým dárkem by ji potěšili, jenže ani jednoho z nich zatím nic speciálního nenapadá. To Vendula má v tomto směru už jasno. A nemůže se dočkat, až svůj dárek babičce předá… Jak Vendula se svým dárkem zaboduje? A jak si Nyklová pětasedmdesátiny užije?

Dárek od Pavláta

Amálie se opět zajde podívat na pana Pavláta, který je na tom již mnohem lépe než začátkem týdne. Stále řeší, jak by se Amálii odvděčil za její péči, když si od něj peníze nechce vzít. A tak ho napadne, že by jí daroval šperk po manželce. Tím ale Amálii pořádně zaskočí. Velký šok však dnes zažije také Adriana… S čím se pan Pavlát svěří Amálii? A co hrozí Adrianě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz