Ulice 26.5.2017 - 3260. díl - Tajemství Adrianina nápadníka

Adriana Pešková začíná věřit, že našla svého prince na bílém koni. Zachránil ji, když se ocitla v dost nepříjmené situaci, je stále usměvavý a galantní, k tomu nesmírně šarmantní a charismatický. Čím déle ho Adriana zná, tím více ji zajímá, tím více je jim okouzlena. Ale i on má svá velká tajemství, o kterých nemá Adriana ani tušení... Kdo Adrianě padl do oka? A co před ní tají?

Snová nabídka pro Rózinu

Martin by rád využil toho, že s Veronikou nemusí brzy ráno vstávat, ale ta ho tentokrát zklame. Něžnosti odmítne, neboť na to nyní nejsou ty správné dny. Navíc je celá přešlá kvůli Rozině, která dostala od agentury nabídku, o níž sní většina modelek…

Veronika počítala s tím, že se Rozina vrátí o prázdninách natrvalo domů, ale ta je najednou na vážkách. Agentura jí totiž nabídla prodloužení smlouvy o další rok. A aby toho nebylo málo, velké dilema začnou záhy na to řešit i Martin a Filip… Jakou nabídku dostane Martin? S čím se Veronika svěří Gábině? A co moc nepotěší Filipa?

Adriana a Robert

Adriana přepadne Roberta hned ráno na radnici, aby ho osobně pozvala na oběd. Dostane ho tak do docela prekérní situace, protože ten bude akorát flirtovat s Denisou. Adrianino pozvání ovšem neodmítne. Naopak udělá všechno pro to, aby na ni zapůsobil… Co Robert nabídne Adrianě? A proč Pavlát vyrazí dveře s Amálií?

Tajná oslava

Lumír konečně přijde na to, čím by matku potěšil – uspořádá jí tajnou oslavu. Okamžitě se pustí i do realizace, aby vše klaplo, jak má. Pro jistotu si pojistí i to, aby si matka neudělala na večer jiný program. Nic netušící Nyklová ho ujistí, že se večer za ním zastaví, i když je na odpoledne už domluvená s Pavlíkovou babičkou… Jak narozeninová oslava dopadne? Co bude studenou sprchou pro Lumíra? A co pro Vendulu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz