Ulice 2.6.2017 - 3265. díl - Jinda má problémy

Jindra Pražáková své těhotenství nikterak neprožívá. Snaží se fungovat úplně normálně, jenže po poslední kontrole u lékaře je najednou všechno jinak. Jindra se dozví docela špatné zprávy, které s ní dost zamávají, zprávy, které se týkají nejen jejího zdravotního stavu, ale také zdraví jejíh dítěte. A na Jindru toho najednou bude moc... Co s Jindrou je? Kdo ji bude v těchto těžkých chvílích oporou?

Nervózní Bedřich netrpělivě čeká na zprávy od Jindry a výsledky jejího dnešního vyšetření. Nakonec to nevydrží a sám jí zavolá, ale nic se nedozví. Jindru zastihne akorát u lékaře, což pro něj není moc pozitivní zpráva…

Bedřich ale řeší kromě Jindry také Emu. O tom, že by ho vzala na milost, nemůže být ani řeč, přestože se Bedřich hodně snaží, aby jí vše vysvětlil a aby se jejich vztahy opět znormalizovaly. Podporu mu nečekaně projeví svým svérázným způsobem Miloš, jenž mu také doporučí, jak to s Emou vyřešit… Proč se Jindra po vyšetření sesype? Co hodně zapůsobí na Emu? A čím všechny překvapí Miloš?

Následky Otovy rozlučky se svobodou

Otova rozlučka se svobodou se včera v noci pořádně rozjela. Tomu odpovídají i následky. Davida, Kalinu, Otu i Matěje čeká hodně krušné ráno. Tereza lehne smíchy, jen co ráno vejde do bytu. Pohled na pány je pro ni k nezaplacení, ovšem ne každý to vezme tak jako ona. Boženka Puklická se později docela zhrozí, když v kabinetě načapá dvě naprosté trosky, které se snaží dnešek přežít. A třetí výtečník na tom není o moc lépe… Co bude Kalina závidět Otovi? Proč začne Kalina lhát? A co se moc nelíbí Aleně?

Rande Karly a Máry

Mára by rád pomohl Tonymu najít někoho za bar. Napadne ho Bruno, o němž ví, že by nějakou brigádu potřeboval. Zajde proto za ním, aby mu práci barmana v Coolně dohodil. Bruno se ale hned naježí. Nenechá si vymluvit, že v tomhle Karla prsty opravdu nemá. Samotnou Karlu dnes Mára zaskočí pozváním na rande… Jak rande Karly a Máry dopadne? Co na sebe Karla prozradí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz