Ulice 5.6.2017 - 3266. díl - Alena zakročí proti Tereze

Zpočátku tomu Alena Koukalová nevěnovala moc velkou pozornost. Terezu Jordánovou, spolubydlící a kolegyni svého kluka Davida Kučery, za konkurentku rozhodně nepovažovala. Jenže čím déle ty dva pozoruje, tím více si všímá, že se tu něco děje, něco, co by měla co nejdříve zastavit, aby se nakonec nedivila. Dnes dopadne pověstná poslední kapka. Jen co se Alena dozví, co ti dva chystají, opět vystrčí své drápky. Co udělá? Nechá si od ní Tereza všechno líbit?

Mára a Karla mají rande v bazénu

Karla docela překvapí Máru, když ho pozve na netradiční rande – do bazénu. Tony si začne z Máry hned utahovat, ale Mára ho rychle utne. Bazén naopak uvítá, protože ho v poslední době bolí záda čím dál víc…

Z Karly má kvůli rande v bazénu srandu její parťák. Bohužel právě on taky zaviní, že Karla dorazí do bazénu se zpožděním, protože ji zdrží kvůli novým důkazům k případu, na němž nyní pracují. Mára si už pomalu zvyká, že Karla není pánem svého času. Přesto je ještě spousta věcí, které o Karle netuší… Čím Karla překvapí Máru tentokrát? Jaký trapas se mu kvůli tomu stane? A co se ani trochu nelíbí Věrce?

Novinky v salonu

Simona by sice měla stále odpočívat, ale to není nic pro ni. Už se cítí skvěle, takže na lenošení nemá ani pomyšlení. Dopoledne se pustí do úklidu, aby doma jen tak nezahálela. Před Tondou to ale tají. Naopak se tváří, že pilně relaxuje. Také v salonu, kam se zajde na skok podívat, všem tvrdí, jaká je vzorná pacientka… Čím Simonu překvapí Jitka a Mirka? Jakou partyzánštinu si Simona vymyslí? A proč lže do očí Tondovi?

Hedvičino překvapení

Boženka Puklická má plnu hlavu starostí nejen kvůli blížící se synově svatbě, ale také kvůli nemocným kolegům. Jeden z nich měl jet tento týden s Davidem na školní výlet, takže Puklická teď za něj řeší urychleně náhradu. Požádá Terezu, aby s Davidem jela, i když ví, že je to na poslední chvíli a že i ona pomáhá s přípravami svatby. Tereza to neodmítne, naopak ji vyhlídka výletu potěší… K čemu se rozhodne Hedvika? Co jí budou Tereza a Gábina marně rozmlouvat? A co se nebude ani trochu líbit Aleně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz