Ulice 6.6.2017 - 3267. díl - Simona opět kolabuje

Rudolf Hložánek pořád nemá nejmenší tušení, co se děje doma, zatímco on si plní svůj sen a podniká dvouměsíční výpravu do Normandie s klubem veteránů. Jeho žena Simona všechny zapřísahala, aby mu o jejím kolapsu nic neříkali, protože mu nechce zkazit cestu. Jenže nebyla by to Simona, aby si to zase všechno nezkomplikovala. Tentokrát však půjde opravdu do tuhého. Simona znovu zkolabuje, navíc takovým způsobem, že pro ni musí přijet záchranka a urychleně ji odvézt do nemocnice. Jak vážné to se Simonou je? A co všechno její kolaps rozpoutá?

Hedvičino tetování

Hedviku od jejího úmyslu nechat se tetovat nikdo neodradí, i když Otovi se představa sexuálního půstu ani trochu nelíbí. Ve škole to od něj schytá Tereza, kterou hned obviní, že v tom má prsty. Jenže Tereza ho tentokrát tak setře, že se Ota pomalu nezmůže na slovo…

V Tereze to vře už od večera, kdy ji Alena šokovala ultimatem, jaké nemá obdoby. Tereza se ráno přímému střetu s ní vyhnula. Dokonce ani Davidovi později nic neřekla. To ovšem neznamená, že by se Alenou nechala manipulovat a že by se jí zalekla. Právě naopak… Co si Alena od Terezy vyslechne? Jak na to zareaguje? A jak dopadne Hedvičino tetování?

Robert mezi Adrianou a Denisou

Adriana donese Robertovi faktury za vystoupení na oslavě Dne dětí, přestože je mohla klidně poslat poštou. Pro ni je to ale příležitost, jak se s Robertem zase vidět. Robert ji hned potěší růží, kterou jí dá. Jako by čekal, že se Adriana objeví. Okamžitě s ní začne plánovat další akce, na kterých by mohli studenti taneční akademie vystupovat. Adrianino okouzlení Robertem však neunikne Denise, jež je spolu přistihne… Jak z toho Robert vybruslí? Která z nich bude mít smůlu? A co Adriana přizná Amálii?

Simonin kolaps

Simona si na sebe upletla docela bič, když začala tajně stříhat zákaznice přímo u sebe doma. Má kvůli tomu čím dál větší nervy, protože se obává, že její partyzánština praskne před Tondou, Jitkou a Mirkou. Navíc zákaznice mění předem dohodnutý termín, což Simonu stresuje ještě víc. Sečteno a podtrženo – Simona si znovu šeredně zahrává. A následky na sebe nenechají dlouho čekat. Simona znovu zkolabuje. Tentokrát to ale už bude hodně vážné… Jak zle na tom Simona je? Koho pořádně vyděsí? Jak se o jejím kolapsu dozví ostatní? A co jí hrozí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz