Ulice 7.6.2017 - 3268. díl - Denisa si chrání Roberta

Robert Bláha a Denisa Mastná jsou nejen kolegové na radnici, ale také milenci, i když Denisa je o pár let starší než Robert. Přestože jim to spolu klape, Robert loví i v jiných vodách. Na udičku se mu chytne jedna mladá blondýnka, která na to jde na Denisin vkus až moc hopem. A tak jí dá Denisa jednu malou lekci. Jak Denisa bere případné konkurentky a vztah s Robertem? Nejen jeho to překvapí.

Adriana v tom už zase lítá. Do Roberta je evidentně zamilovaná až po uši, což je jasné nejen Denise, se kterou se dnes Adriana opět setká, ale také Evženovi. Právě u Denisy ovšem Adriana nečekaně narazí…

Denise to nedá a rozzářenou Adrianu si docela vychutná, když se ráno znovu objeví na radnici, tentokrát s dárkem pro Roberta. Něco takového už je na Denisu přeci jen moc, i když navenek na sobě nedá nic znát. Denisa však není jediná, koho Adriana překvapí. Také Evženovi se dceřino poblouznění moc nezdá… Co Evžen Adrianě doporučí? Jak Adriana zasáhne do vztahu Denisy a Roberta? A čím Adrianu překvapí Robert?

Překvapení pro Simonu

Simona je na tom po včerejším kolapsu stále mizerně. Tentokrát si ji už nechali v nemocnici, aby ji měli pod kontrolou. Tonda je na ni kvůli její partyzánštině pořádně naštvaný, ale když ji uvidí, vztek ho rázem přejde. Takhle zuboženou ji totiž ještě nezná. To ale neznamená, že by ji hned nezačal stavět do latě. Sám si totiž moc dobře pamatuje, co kdysi zabíralo na něj, když mu bylo hodně zle. Teď to Simoně oplácí, aby ji postavil co nejdříve na nohy… Čím všechny překvapí Rudolf? Jak na tom Simona je? A co bude velkou podpásovkou pro Tondu?

Ančiny pokroky

Koncert Starýho vercajku se blíží, takže je nejvyšší čas zajistit volňásky pro všechny blízké. Ondra samozřejmě nevynechá ani Jindru, díky které kapela takhle šlape. Jenže Jindra má momentálně úplně jiné starosti. Vypověděla jí službu pračka, což je pro ni docela rána. Bedřich ji ale ve štychu nenechá ani tentokrát… Na čem se Bedřich a Jindra dohodnou? Jak Jindra zvládá přísnou dietu? A jaké další pokroky dělá Anča?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz