Ulice 8.6.2017 - 3269. díl - Setkání Aničky a Jindry

Anna Lišková se před třemi týdny zhroutila následkem psychické poruchy, kterou u ní vyvolalo obrovské trauma způsobené přiznáním manžela, že čeká dítě s jinou. Bedřich Annu neustále ujišťuje, že ji miluje a chce zůstat s ní, snaží se jí být oporou. Anča se díky odborné pomoci dostává z nejhoršího, pokouší se znovu normálně žít a stavět se čelem situacím, které ji dříve hodně stresovaly. Malé zkoušky zvládá, ale ustojí stejně dobře i návštěvu Jindry Pražákové, jež čeká s jejím mužem dítě? Jaké bude mít toto setkání následky.

Ondra poradí Bedřichovi, aby se podíval po pračce pro Jindru na internetu. Je si jistý, že tam sežene nějakou dobrou za slušnou cenu. Bedřich si k počítači sedne doma po práci, jenže ho nečekaně vyruší Anča…

Bedřich už nechce Anče lhát, a tak jí přizná, že pračku shání pro Jindru. Tím otevře téma, které mezi nimi bylo v poslední době tabu. Anču to dost zasáhne, ale snaží se to nedat najevo. To však neznamená, že by to nechala jen tak. Za Jindrou se vzápětí vypraví… Co Anča Jindře chce? Jak tuhle zkoušku ustojí? A proč začne dělat Anča starost Bedřichovi?

Starost o Martina

Martin je ráno po třetí noční už pořádně vyřízený. Přesto si nejde hned lehnout, aby se dospal. Chystá se totiž na pohovor, který nechce propásnout. Veronika by byla mnohem raději, kdyby si trochu odpočinul, protože na něm vidí, jak mele z posledního. Martin si odpočinek plánuje na odpoledne a večer, jenže má smůlu. Den se opět vyvine tak, že Martin toho ani tentokrát moc nenaspí… Čím Martin nasadí brouka do hlavy Filipovi? Čím Veroniku potěší Gábina? A co už je na Martina moc?

Adrianino rande s Robertem

Amálie propálí před Evženem a Vlastimilem, že Adriana má dnes rande s Robertem z radnice. Evžen si kvůli tomu začíná dělat o dceru starosti, protože na to jde na jeho gusto až moc rychle. Vlastimil Pešek je stejného názoru, jenže ani jeden z nich s tím bohužel nic nenadělají. Samotná Adriana na rande jen září. Někoho takového, jako je Robert, snad ještě nepotkala… Čím Robert zapůsobí na Adrianu? Jak Vlastimil Pešek povzbudí pana Pavláta? A jaké skvělé zprávy se dnes dozví Adriana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz