Ulice 12.6.2017 - 3271. díl - Monika se vrací

Do vyvrcholení dvanácté sezony Ulice zbývají už jen dva týdny. A budou pořádně nabité i plné překvapení. Jedno takové dnes čeká Máru. Po delší době o sobě dá vědět jeho expřítelkyně Monika Farská, která před časem odletěla do Afriky pomáhat potřebným. Nyní je zpět, plná zážitků, dojmů, nabitá energií, s novou vizáží a hlavně s touhou vidět se opět s Márou, který jí chybí víc, než by čekala. Jak dopadne jejich shledání? A co na to Márova současná přítelkyně Karla?

Podrážděný Martin

Martin si pořádně zahrává. Přestože pil téměř celou noc a pak se moc nevyspal, vyrazí normálně do nemocnice na směnu. To se mu ale brzy vymstí průšvihem, za který to schytá od namíchnuté Radky…

O Martina si dělá starost celá rodina, protože něco takového u něj není zvykem. Navíc kromě maléru v nemocnici si to rozhází i u Filipa, protože nedodrží slovo, které mu dal. A aby toho nebylo málo, skončí znovu v hospodě… Co se děje s Martinem? Proč se z toho viní Radka? A čím Martin namíchne Veroniku?

Kapky od Urbanové

Světlana je v práci vystavena obrovskému tlaku kvůli zavedení parkovacích zón, které se jí nedaří obhájit před lidmi, i když neměla jinou možnost. To však nikdo nechápe. Naopak na Světlanu coby starostku útočí ze všech stran, což Světlana začíná bohužel odnášet i zdravotně. Oporu má Světlana v Lumírovi, jenž se dnes dozví překvapivou novinu… Jaké dilema začne Lumír řešit? Proč hne Nyklové žlučí Urbanová? A co si Nyklová vymyslí na Vendulu?

Monika je zpět

Máru hodně překvapí máma informací, že si operaci srdce odložila až na podzim. Přestože se podle lékaře nejedná o nic vážného, Věrka se začíná chovat, jako by jí zbývaly poslední týdny života. Tím Máru docela vykolejí, protože takhle mámu ještě nezná. O další překvapení se Márovi postará později také Monika… Čím máma narazí u Máry? Co přizná Karla Brunovi? A proč Mára začne Karle lhát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz