Ulice 13.6.2017 - 3272. díl - Konflikt Světlany a Roberta

Starostka Světlana Nyklová si nemůže vynachválit kolegu z úřadu Roberta Bláhu, jenž se stará o radniční komunikaci s veřejností. Po profesionální stránce mu Světlana nemůže nic vytknout, Robert je podle ní skvělý kolega. Teď ale zjistí, že je možná až moc snaživý a že zkouší překročit meze, které by pro něj měly být tabu. Po Světlaně totiž vystartuje. Jak Světlana zareaguje? A co to udělá se vzájemnými vztahy na radnici?

Karla se dovídá o Monice

Mára si domluvil s Monikou setkání hned na dnešek. Tony si do něj rýpne kvůli případnému trojúhelníku, ale Mára ho ujistí, že tohle už má vyřešené. Jenže Tony mu to stejně nevěří. Mára zajde s Monikou k Henrymu, kde náhodou narazí nejen na své rodiče, ale také na Karlu s Jirkou Hermanem…

Márovi rodiče Moniku ihned srdečně přivítají a pozvou ji ke svému stolu. Samozřejmě se zajímají, jak se měla a jaké má novinky. Pro Karlu je to zvláštní situace, protože jí dává Márova máma při každé příležitosti najevo, že ji moc nemusí… Jak se Karla dozví, že Monika je Márova bývalka? Proč Mára Karle lhal? A co na sebe Monika prozradí?

Robert vystartuje po Světlaně

Nyklové pořád leží v žaludku Urbanová a její kritika Světlany. Ta jí přizná, že zavedení parkovacích zón je docela problém. Současně ji ujistí, že na radnici pracují na materiálu, ve kterém voličům vše vysvětlí. Jenže to nejde tak rychle, jak si představovala. A aby toho nebylo málo, Robertovi to tentokrát hodí téměř celé na hlavu… Proč není Světlana spokojená s Robertovou prací? Jak zareaguje na Robertovu očividnou snahu svést ji? A s čím se Lumír svěří Tondovi?

Garsonka pro Davida a Alenu

Ota se pomalu loučí se svým staromládenectvím, i když by to sám takhle nikdy nepřiznal. Dokonce pouští i svou garsonku, která mu slouží také jako ateliér. Ani to nevnímá jako oběť, jak by kdokoliv čekal. Spíš má starost, komu ji dál pronajmout. Přestože má už i zájemce, uvědomí si, že by se mohla hodit Davidovi a Aleně… Čím Alena všechny překvapí? Co na možnost bydlení v Otově garsonce řekne David? A co je na Aleně divné Matějovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz