Ulice 15.6.2017 - 3274. díl - Co se stalo mezi Šímou, Páťou a Julčou?

Dvojčatům Digi Stránské, Patricii a Julii, bude za deset dní osm let. Stávají se z nich malé slečny, které dospělým občas pořádně zabrnkají na nervy, a které se dnes postarají o velký šok seniorce Věrce Marečkové, jež je občas hlídá. Holky totiž sebevědomě nahlásí: „Včera jsme měly sex se Šímou." Věrka v tu chvíli málem odpadne, ovšem pak to začne řešit s razancí jí vlastní. Jaké perné chvilky si zažijí Digi a její nový přítel Jiří Herman? A jak to je s tím sexem holek a Šímy?

Těžké ráno Davida a Terezy

Tereza a David řeší ráno nejen obrovskou kocovinu, ale i celou včerejší noc. Matěj se docela baví na jejich účet, protože dát dohromady střípky toho, co všechno se dělo, je evidentně nad jejich síly…

Tereza a David mají noc docela v mlze, a tak kolem toho našlapují dost obezřetně a s velkými rozpaky. Zato Alenu by hodně zajímalo, kdy ve škole skončili, když se jí David pak už ani neozval, přestože to slíbil. Navíc má ona sama již delší dobu tajemství, jež ve slabší chvilce prozradí Hedvice… Co Alena tají? Co všechno se v noci událo mezi Terezou a Davidem? A jak to spolu ti dva nyní mají?

Holky řeší sex

Jirka nemá právě nejlepší ráno, protože se dozví, že se ajťákům nepodařilo jeho počítač zachránit. Znamená to pro něj další den práce navíc, z čehož moc nadšený není. Ovšem záhy se ukáže, že tohle je brnkačka oproti tomu, co ho čeká odpoledne doma. S Digi je totiž nemine debata s holkami na téma sex… Jak si s tím Jirka a Digi poradí? Čím je holky naprosto odzbrojí? A čím Jirka hodně překvapí Digi?

Špatné zprávy od lékaře

Simonu dnes konečně pustí z nemocnice domů. Rudolf se už nemůže dočkat, až ji bude mít zase u sebe, ale k výborné náladě má stále hodně daleko. Jednak ho štve, že mu celou dobu, co byl pryč, všichni tajili, jak na tom Simona je. A ke všemu se Rudolf dozví od lékaře zprávy, které ho moc nepotěší… Co je se Simonou? A čím Simona nasadí Rudolfovi brouka do hlavy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz