Ulice 16.6.2017 - 3275. díl - Frantovy osmnáctiny

Franta Hrubý dnes slaví osmnáctiny, což je pro všechny jeho blízké velká událost. O to víc je mrzí, že mu nemohou popřát osobně, protože Franta je momentálně opět v Amsterodamu se svou rodinou. Pro Liškovy, kteří ho vychovali, i jeho mámu Zuzanu má ale novinku, která jim udělá obrovskou radost... Co jim Franta prozradí? A co všechno jeho zpráva odstartuje?

Překvapivá Jirkova nabídka

Digi má po včerejšku pocit, že Jirka před ní a holkami tak trochu utíká. Ten ji ale rychle vyvede z omylu. Pokud musí odevzdat práci, na kterou by se potřeboval více soustředit, raději zajede k sobě domů, než aby seděl v kanceláři nebo byl v hospodě…

Jirka sám ví, že tohle řešení není ideální, a tak Digi navrhne něco, čím jí doslova vyrazí dech. Něco, co by znamenalo další posun v jejich vztahu. Zároveň však Digi přizná, že i on má z realizace trochu obavy, protože si není jistý, jestli to zvládnou. Jirka totiž nabídne Digi společné bydlení v novém, společném bytě… Jak se Digi rozhodne? Co jí doporučí Věrka? A jak to spolu mají Digi a Tony?

Další rána pro Bedřicha

Bedřich udělá Jindře obrovskou radost zprovozněním nové pračky. Zatímco Jindra je šťastná jako blecha, samotný Bedřich si může nechat o výborné náladě jen zdát. Mrzí ho, že od něj Anča odešla a že s ním ani nekomunikuje. Proto pořádně neví, jak se má, i když díky společným přátelům úplně bez informací není… Čím Anča potěší Bedřicha? A čím ho vzápětí znovu docela raní? Na čem se s ním dohodne? A jakou novinku se Anča dozví od Franty?

Usmiřování Tondy a Rudolfa

Rudolf dbá na doporučení lékařů. Aby se Simona nenervovala a jen odpočívala, sám se ujal vyřizování všeho, co se salonem souvisí. Simona však nemá na relaxování ani pomyšlení. Mrzí ji, že jsou Rudolf a Tonda kvůli ní rozhádaní. To štve také Mirku, která by byla stejně jako Simona ráda, kdyby se Rudolf a Tonda co nejdříve usmířili… Co všechno pro to Mirka udělá? A jak dopadne usmiřování Rudolfa a Tondy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz