Ulice 19.6.2017 - 3276. díl - Setkání Emy a Jindry

Je tu vrchol dvanácté sezony Ulice, do prázdnin zbývá už jen pět dílů. Zatímco u Oty Puklického a Hedviky Gregorové vrcholí svatební přípravy, u Liškových dojde k jednomu nečekanému a pro obě strany hodně nepříjemnému setkání. Ema, jež považuje Anču a Bedřicha Liškovy za své rodiče, stane náhle tváří v tvář těhotné Jindře, na kterou má pifku od chvíle, co se o ní a Bedřichovi dozvěděla. Právě jí klade za vinu všechno zlé, čím si Liškovi v poslední době prošli. Jak Ema tohle setkání ustojí? A jak samotná Jindra?

Usmíření Tondy a Rudolfa

Simona by byla ráda, kdyby se Rudolf konečně usmířil s Tondou, ale ten se k tomu po jejich páteční hádce stále nemá. Je přesvědčený, že ten, kdo by se měl omluvit a ozvat se jako první, je Tonda. Jenže toho to ani nenapadne…

Náladu spraví Rudolfovi až Seržant, jenž mu přiveze domů jeho džíp. A nejen to. Okamžitě ocení, v jak perfektním stavu Rudolf svého veterána má. Pro Rudolfa to je chvála dvojnásobná, neboť ví, že seržant se opravdu vyzná. Ten mu navíc navrhne něco, co ho okamžitě nadchne… Jakou nabídku dostane Rudolf od Seržanta? Co Rudolfa přiměje, aby uznal, že se v Tondovi mýlil? Jak dopadne další pokus o usmíření?

Robert se vybarvuje

Adriana začíná mít cestovní horečku. Do odletu do Jihoafrické republiky, kde bude celé léto pomáhat Karlovi, jí už moc času nezbývá. Zato věcí, které musí ještě zajistit, je pořád více než dost. Robert, jako by to tušil, za ní přijde domů i s obědem, čímž u ní opět zaboduje. Kromě toho pro ni má ještě jedno malé překvapení – pozvánku na svou narozeninovou oslavu… Proč se Robert chytne s Evženem? Jak se k tomu postaví Adriana? A čeho se Evžen obává?

Jindra u Liškových

Ema ani Franta stále nemají tušení, že Anča od Bedřicha odešla. Emu proto hodně nepříjemně zaskočí těhotná Jindra, která bez předchozího ohlášení zajde za Bedřichem. Ten ale není doma, což Emě moc nepřidá. Jindru nakonec pozve dál, ale napětí by se dalo za chvíli krájet… Jak Jindra a Ema zvládnou nepříjemnou situaci? Jak Franta a Ema zareagují na novinku Liškových? A čím Franta zasáhne Anču?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz