Ulice 21.6.2017 - 3278. díl - Agresivní Martin Maléř

Na Martina Maléře se to sype ze všech stran. Kvůli zdravotnímu handicapu nemůže dělat práci, která ho baví. Manželka ho před měsícem hodně ranila zamítnutím možnosti, že by teď měli další dítě. Navrch je Martin frustrovaný z práce sanitáře v nemocnici, která je hodně náročná, ale špatně ohodnocená. Když se k tomu připočítá čtvrtá noční v řadě za sebou a konkurz, který s ním pořádně zamává, Martin to už nevydrží a zajde upustit páru do hospody. Bohužel to odnesou nejen jeho bývalý kolega Bedřich Liška a servírka Šárka Pospíšilová. Martin se postará o pořádný šok i hodně nepříjemné chvilky také svým blízkým. Co se stane? Proč se Martin vrhne na Bedřicha a hodně vyděsí i všechny doma?

Veronice se nečekaně ozve Marcela, které se trochu zkomplikuje den. Do Prahy přijede kvůli jednomu semináři na konzervatoři, jenže ten se nakonec nekoná. Marcela proto požádá Veroniku o přespání, aby se mohla zítra zajít podívat na jiný seminář…

Rozhozený Martin si hned po příchodu do hospody objedná pivo a panáka. Šárce se to moc nezdá, protože takového ho nezná. Martin jí ale dost neurvale doporučí, aby si hleděla svého. Až po chvíli se mu trochu rozváže jazyk. A moc radostné to nebude… Proč se Martin dost drsně pustí do Bedřicha? A čím vyděsí Marcelu?

Robertova dvojí hra

Adriana a Robert spolu strávili vášnivou noc. Neméně vášnivé je i jejich ráno. Robert kvůli Adrianě dokonce nejde ani do práce, čímž u ní okamžitě nasbírá další body. Radost Adrianě kalí jen představa, že už dnes odlétá na celé dva měsíce. Dokonce ji napadne, že by nakonec zůstala doma. To jí ale Robert hodně rychle rozmluví. Zamilovaná Adriana ho vzápětí neplánovaně představí celé své rodině… Jak dopadne opětovné setkání Evžena a Roberta? A jak to má Robert s Adrianou?

Přípravy svatby vrcholí

Svatba se blíží. Ota, Hedvika i Boženka Puklická jsou už pořádně nervózní. Boženka i ze svých šatů pro svatební matku Ota vyšiluje ze sexuálního půstu, který mu Hedvika naordinovala. Samotná Hedvika začíná mít nervy na pochodu, neboť se najednou všechno komplikuje. Tereza a David tak mají co dělat, aby oba dva aspoň trochu uklidnili… Čím potěší Terezu a Davida Boženka Puklická? A co se nebude ani trochu líbit Aleně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz