Ulice 22.6.2017 - 3279. díl - Střet Karly a Věrky

Čím více to jiskří mezi Márou a Karlou Taubrovou, tím menší radost z toho má Márova matka. Kriminalistku Karlu rozhodně nepovažuje za tu pravou pro svého syna. Stále někde honí zločince, o tom, že by o Kryštofa vzorně pečovala, nebo s ním dokonce v dohledné době plánovala dítě, nemůže být podle Věrky řeč. A protože ta chce pro syna to nejlepší, zase jednou vezme jeho osud do svých rukou. Čím Věrka šokuje Karlu? A jak se její čin podepíše na vztahu Karly a Máry?

Polibek Terezy a Davida

Aleně se ani trochu nelíbí, že by David a Tereza zůstali spolu přes noc i v penzionu, kde se zítra koná svatba Hedviky a Oty. Hned ráno se Alena začne hodně snažit, aby Davida od Terezy nenápadně oddělila, ale tentokrát má smůlu…

Tereza a David se snaží pomáhat Hedvice a Otovi s přípravami svatby, jak jen mohou. Budoucí novomanželé jsou z blížící se veselky čím dál nervóznější, a to jen kvůli komplikacím, jež za chodu řeší. Hedvika má navíc i velké dilema, jak to udělat se svatební nocí… S čím se Hedvika svěří Tereze? O co všechno se Alena pokusí, aby měla Davida pod dohledem? A co se dnes stane mezi Terezou a Davidem?

Marcelina a Filipova traumata

Martin je po včerejšku hodně přešlý, a to nejen kvůli kocovině. Díky Veronice si uvědomí, co všechno a kde vyváděl i kolika lidem nechtěně ublížil, když byl opilý. Až teď se třeba dozví, jak těžké to nyní Bedřich má. Naštvaná Veronika mu také vylíčí, jak v noci vyděsil Marcelu a Filipa. Martina to hodně mrzí, a tak se pokusí co nejrychleji napravit napáchané škody… S čím se Martin svěří Veronice? Jakým peklem si v dětství prošla Marcela? Čeho se nyní obává Filip? A jak dopadne dnešní setkání Martina a Bedřicha?

Věrka vs. Karla

Karla by si ráda užila s Márou pár hodin volna, ale ten jak na potvoru nemá čas. Nejprve musí uklidit za mámu v penzionu, pak ho čeká práce za volantem. Karla se ale Márovy společnosti nechce vzdát, a tak mu navrhne, že penzion uklidí spolu s ním. Zatímco Mára je nadšený, Věrka z toho velkou radost nemá… Čím Věrka šokuje Karlu? Co Karlu tak rozhodí, že si s ní nebude vědět rady ani její parťák z kriminálky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz