Ulice 23.6.2017 - 3280. díl - Svatba Oty a Hedviky

Den D Hedviky Gregorové a Oty Puklického je tu! Ještě před půl rokem by tomu nikdo nevěřil, přesto se ti dva právě dnes berou. A svatba to bude opravdu jako řemen! Nečekaně se na ní totiž objeví někdo, kdo by na jejich svatbě rozhodně být neměl, někdo, kdo zamotá hlavu všem přítomným. Dokonce i rázná a pohotová Otova matka se dá na modlení, a to už je, co říct. Navíc bude viset ve vzduchu i jeden hodně žhavý polibek… Proč na Otovu a Hedvičinu svatbu všichni hned tak nezapomenou? Co všechno se na ní přihodí? A jak je to s tím polibkem?

Je tu velký den Hedviky a Oty! Dnes mají svatbu, která je Hedvičiným splněným snem. Na Otu však opět dolehne krize, byť se zdálo, že ji má už zdárně za sebou. Znovu začne mít hrůzu z toho, co ho čeká…

David se ukáže jako svědek k nezaplacení. Hned ráno Otu uklidní a povzbudí, takže ten se s novým odhodláním vrhne do poslední fáze příprav před obřadem. Ani to se ale neobejde bez nečekaných komplikací. David a Tereza za ním později přijdou se zprávou, jež ho ani trochu nepotěší… Co všechno Boženka Puklická udělá, aby Ota a Hedvika stanuli před oltářem? Co Otu znovu vyděsí? A co už je moc na Hedviku?

David mezi Terezou a Alenou

David je ráno hodně rozhozený kvůli včerejšímu polibku s Terezou. Vůbec neví, co si o tom všem myslet, protože Tereza ještě večer zmizela, dříve, než si stačil vyřídit telefonát s Alenou. Také Tereza, kterou si včera narychlo odvedla Gábina kvůli pomoci s přešitím šatů pro Boženku Puklickou, netuší, jak na tom s Davidem po včerejšku jsou. Napětí mezi nimi by se proto dalo u snídaně krájet. A přituhne ještě víc, když dorazí Alena… Jak to spolu Tereza a David nyní mají? Jak se Alena pokusí dostat Davida od Terezy?

Překvapení pro Máru

Tony by potřeboval, aby za něj vzal Mára o víkendu na chvíli službu v Coolně, ale ten to odmítne kvůli Karle, se kterou je už domluvený. Vzápětí Mára zklame Tonyho nanovo, protože zavrhne i jeho plány na společnou dovolenou na Ibize. Setkání s Monikou si ale Mára ujít nenechá. Ta toho využije, aby mu nenápadně naznačila, že by ráda vrátila staré časy… Jak na to Mára zareaguje? Čím ho zaskočí Karla? A čím překvapí Máru i Luboše Věrka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz