Ulice 21.8.2017 - 3281. díl - Jiskření mezi Terezou a Davidem

Ani dva měsíce prázdnin Tereze nestačily na vyřešení velkého dilema, s jakým odlétala do Francie. Měla by si něco začít s Davidem? Sice je to k sobě hodně táhne, dokonce to mezi nimi začalo i pořádně jiskřit, rozumí si, jsou spolu rádi, ale má to jeden háček. David je už téměř rok zadaný. A Alena udělá všechno pro to, aby to tak zůstalo i nadále, aby o něj nepřišla… Čím Alena zaskočí i samotného Davida? A jak to spolu Tereza a David mají poté, co v červnu podlehli vzájemné přitažlivosti?

V bytě Terezy, Davida a Matěje by se dalo dusno krájet, a to nejen kvůli Aleně. Ota, jenž u nich stále přebývá, je pořádně nervózní, protože ho ve škole čeká nejen setkání s matkou, ale také s Hedvikou. Od zrušené svatby se ani s jednou z nich neviděl, proto má ze shledání obrovský vítr.

Zatímco matce se Ota sám celé léto úspěšně vyhýbal, v případě Hedviky to je právě naopak. Ota ji marně uháněl celé léto. Hedviku se mu zatím obměkčit nepodařilo, natož se s ní usmířit a napravit to, co koncem června tolik zpackal… Jak setkání dopadne? A čím David namíchne Alenu? Proč Alena neukočíruje své nervy kvůli Tereze?

Setkání s Monikou

Karlu čeká pořádné překvapení, když před Márovým bytem narazí na Moniku, jež tam evidentně čeká na Máru. Takový obrat Karlu zaskočí, protože to není tak dávno, co jí Mára tvrdil, že s Monikou je konec. Obrovský šok dnes ale zažije i Márova matka, jež se vypraví zařídit exkurzi do pivovaru. Zahlédne tam totiž někoho, koho spoustu let neviděla, někoho, kvůli komu se jí hned rozbuší srdce a rozklepou kolena… Jaká tajemství vyplují na povrch? Co Karla netuší? A čím Mára neudělá radost své mámě a tátovi?

Gábina pod tlakem

Gábina přiznává Veronice, že pro ni zatím žádnou další práci nemá. Přes léto zakázky ustaly a žádné nové se zatím nerýsují. Gábina na ně však nečeká se založenýma rukama. Aktivně obíhá butiky, kde nabízí svou kolekci. Její napjatá finanční situace bohužel neunikne Mastnému, jenž to samozřejmě nenechá jen tak, protože mu na dceři i vnukovi záleží. Bohužel se k tomu postaví po svém… Co Mastný udělá? A co chystá Jirka Herman pro Digi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz